Μεγάλη ανταπόκριση στις δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στη Λυσσαρέα (pics)

Μεγάλη ανταπόκριση στις δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στη Λυσσαρέα (pics)

Μάιος 13, 2017 - 16:29
0 σχόλια

Το Σάββατο 13 Μαΐου 2017,  στο χωριό Λυσσαρέα Γορτυνίας, έγιναν δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στους κατοίκους της Γορτυνίας από εθελοντική ομάδα ιατρών πολλών ειδικοτήτων.

Αρκετός κόσμος από τά γύρω χωριά επισκεύτικαν τους εθελοντές ιατρούς και ο Δήμος σε συνεργασία με την Περιφέρεια φρόντισαν για την μεταφορά δημοτών από τα απομακρυσμένα χωριά όπως μας ενημερώνει ο συνεργάτης  του ArcadiaPortal.gr Νίκος Τρουπής.

Μία  ιατρική ομάδα πολλών ειδικοτήτων βρέθηκε στο χωριό Λυσσαρέα Γορτυνίας και προσέφερε δωρεάν εξέταση στους κατοίκους.

Αυτή η κοινωνική δράση διοργανώνεται και πραγματοποιείται με την συνεργασία του Δήμου Γορτυνίας, της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης (ΔΗΚΕΓ), της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ιλίου, του Συλλόγου Αρκάδων Ιλίου, του Κέντρου Ημέρας Αμάλθεια Τρίπολης και με την στήριξη της  Περιφέρειας Πελοποννήσου.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.