Το μεγαλείο του Μυριούνη και η επιστροφή του Διαμαντάκου στο Αγρίνιο

Το μεγαλείο του Μυριούνη και η επιστροφή του Διαμαντάκου στο Αγρίνιο

Νοέμβριος 30, 2017 - 18:01
0 σχόλια

Ο Γιάννης Διαμαντάκος αφήνει τον Θαναση Σκουρτόπουλο και την θέση του assistant στον Γυμναστικό Φάρο Λάρισας και επιστρέφει στο Αγρίνιο και τον ΑΟΑ αντικαθιστώντας τον Χρήστο Μυριούνη στην τεχνική ηγεσία.

Ωστόσο ο Χρήστος Μυριούνης προέβη σε μια σπουδαία κίνηση που αν μη τι άλλο φανερώνει το μεγαλείο ήθους και ψυχής του που είναι σπάνια για τα Ελληνικά αθλητικά δρώμενα με μια ιδιαίτερη ανάρτηση στο facebook.

Έτσι λοιπόν ο Χρήστος Μυριούνης ευχήθηκε καλή επιτυχία στον πρώην coach του Αρκαδικού τονίζοντας πως ο Γιάννης Διαμαντάκος είναι ο άνθρωπος που έβαλε το μπάσκετ του Αγρινίου στον μπασκετικό χάρτη δίνοντας έτσι το μήνυμα για την επόμενη ημέρα της πρώην του ομάδας.

Σε μια εποχή άκρατου ανταγωνισμού και σκληρού επαγγελματισμού ο πάλε ποτέ σπουδαίος διεθνής μπασκετμπολίστας και νυν coach Χρήστος Μυριούνης δείχνει πως υπάρχει και αυτή η πλευρά της αναγνώρισης σε μια ομάδα, της αγνής αγάπης για το άθλημα και της συναδελφικής αλληλεγγύης,.

Αναλυτικά το post του Χρήστου Μυριούνη

Καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά μου στον Φίλο Iannis Diamantakos!!!Δεν υπήρχε καλύτερη λύση από τον Γιάννη. Είμαι σίγουρος και ήρεμος πια ότι θα βρει το δρόμο της η ομάδα και θα τα πάει εξαιρετικά όπως ονειρεύτηκα εγώ ο Ντίνος κ ο Περικλής στην αρχή της χρονιάς!!! Ο Γιάννης είναι εγγύηση και ο άνθρωπος που έβαλε το μπάσκετ του Αγρινίου στον μπασκετικό χάρτη!!!Keep going ΑΟΑ

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.