Με τον κόσμο στο πλευρό του για τη νίκη ο Αρκαδικός

Με τον κόσμο στο πλευρό του για τη νίκη ο Αρκαδικός

Δεκέμβριος 16, 2010 - 21:06

Ο Αρκαδικός έχει αφήσει πίσω του το παιχνίδι στην Αμαλιάδα και έχει στρέψει την προσοχή του αποκλειστικά και μόνο το Σαββατιάτικο παιχνίδι με αντίπαλο την ισχυρή ομάδα των Ίκαρων Σερρών.
 Ο Αρκαδικός θέλει να διατηρήσει το αήττητο που έχει μέχρι φέτος στην Τρίπολη κερδίζοντας κατά σειρά την ΑΕΚ Άργους, την Ολυμπιάδα Πατρών και τη Νήαρ Ήστ με διψήφιες διαφορές μάλιστα.

 

Η ομάδα του Γιάννη Σμυρνιώτη θα έχει και πάλι ως 6ο παίκτη το φίλαθλο κοινό, αφού το κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης αναμένεται να γεμίσει για μία ακόμα φορά φέτος. Οι φίλαθλοι της Τρίπολης και της ευρύτερης περιοχής θέλουν να βοηθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα, στην προσπάθεια του Αρκαδικού να επιστρέψει στις νίκες και να διατηρηθεί στις κορυφαίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα της Α2 κατηγορίας.
 
Ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Σμυρνιώτης μαζί με τους συνεργάτες του στο τεχνικό επιτελείο Μπάμπη Αλεξόπουλο και Γιάννη Καστρίτη, έχουν δώσει βάρος στην σωστή προετοιμασία, γνωρίζοντας τις δυσκολίες του συγκεκριμένου παιχνιδιού, αλλά και αναγνωρίζοντας το γεγονός ότι οι Ίκαροι Σερρών είναι από τις πιο πλήρεις και ισχυρές ομάδες του φετινού πρωταθλήματος.
 
Αμφίβολη και πάλι θεωρείται η συμμετοχή του Λευτέρη Νεοφυτίδη, που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Ολυμπιάδα Πατρών και δεν αγωνίστηκε στα τελευταία τρία παιχνίδια πρωταθλήματος.
 
Είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες, αφού μετά το πρώτο επίσημο παιχνίδι τους στην Β’ Εθνική κατηγορία την περίοδο 2008-2009, οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες για δεύτερο χρόνο στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας.
 
Η παράδοση παιχνιδιών μεταξύ των δύο ομάδων μέχρι σήμερα, φέρνει νικήτρια τη γηπεδούχο. Στην περίπτωση μάλιστα του ζευγαριού Αρκαδικός-Ίκαροι Σερρών, ο νικητής βγαίνει μετά από δυνατά…καρδιοχτύπια! Ο Αρκαδικός κέρδισε 79-72 στον αντίστοιχο αγώνα της Β’ Εθνικής στις 26 Οκτωβρίου 2008 και 70-69 στον περσινό αγώνα της 23ης Δεκεμβρίου 2009, με το εύστοχο τρίποντο του Σιζόπουλου 7’’ πριν τη λήξη του παιχνιδιού. Αναλυτικά τα παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων έχουν ως εξής:
23-12-2009: 70-69
24-4-2010: 70-72
 
Σταύρος Κουκάκης

Ειδήσεις: