Με rapid test η επανέναρξη της Γ' Εθνικής

Με rapid test η επανέναρξη της Γ' Εθνικής

Φεβρουάριος 23, 2021 - 12:18
0 σχόλια

Οι ομάδες της Γ' Εθνικής κατηγορίας μπάινουν και πάλι στο γήπεδο και ξεκινούν τις προπονήσεις τους με στόχο την επανέναρξη του πρωταθλήματος στις 28 Μαρτίου όπως γνωστοποίησε η ΕΠΟ μετά το τέλος της συνδρίασης της την Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου.

Ένα από τα βασικά ζητούμενα για να έχουμε και πάλι σέντρα στο πρωτάθλημα είναι και το πως θα κυλήσει η κατάσταση επιδημιολογικά στην χώρα μας και επιπλέον οι ομάδες να τηρήσουν με απόλυτο τρόπο το υγειονομικό πλάνο που έχει καθοριστεί.

Τα rapid test αναμένεται να αποτελέσουν απαραίτητα εργαλεία ελέγχουν για τις ομάδες και εδώ έχουν ξεκινήσει οι επαφές της ΕΠΟ με το υπουργείο Εσωτερικών και τη ΓΓΑ, προκειμένου να αναλάβουν οι δήμοι και περιφέρειες το κόστος τους.

Είναι προφανές πως σε μια τόσο δύσκολη και ιδιαίτερη σεζόν κανένα σωματείο της Γ' Εθνικής κατηγορίας δεν μπορεί να σηκώσει το οικονομικό βάρος των τεστ και εδώ η πολιτεία αναμένεται να παίξει ρόλο για να βοηθηθούν στο κομμάτι αυτό οι ομάδες.

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενα άρθρα μας οι δήμοι και περιφέρειες και γενικά η τοπική αυτοδιοίκηση θα είναι αυτή που θα μπορέσει να γίνει συμβάλει έτσι ώστε οι ομάδες να μπορούν να κάνουν τακτικούς ελέγχους μία φορά την εβδομάδα με rapid test.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τα rapid test και πως η τοπική αυτοδιοίκηση μέσω του κράτους θα μπορέσει να τα δίνει στις ομάδες αναμένεται να γίνουν γνωστές όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία και δοθεί η έγκριση των αρμόδιων αρχών.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.