Με παραδοσιακά καλούδια και τραγούδια στόλισε το δέντρο του ο Χορευτικός Όμιλος Τρίπολης (pics,vid)

Με παραδοσιακά καλούδια και τραγούδια στόλισε το δέντρο του ο Χορευτικός Όμιλος Τρίπολης (pics,vid)

Δεκέμβριος 18, 2019 - 10:53
0 σχόλια

Βράδυ Τρίτης, πλατεία Πετρινού, Μαλλιαροπούλειο Θέατρο. Η παρέα του Χορευτικού Ομίλου Τρίπολης ζέστανε την ατμόσφαιρα στολίζοντας το χριστουγεννιάτικο δέντρο που της παραχώρησε ο Δήμος Τρίπολης. Μέσα σε όμορφα καλάθια, τα στολίδια, όλα φτιαγμένα στο χέρι, από προϊόντα της αρκαδικής γης και του δάσους, τοποθετήθηκαν με φροντίδα στα κλαδιά του δέντρου από τα μέλη του Φιλοτεχνικού. Ακόμα, στη βάση του δέντρου ένα καλάθι με κάστανα και καρύδια. Κεράσματα, μελομακάρονα, λίγο τσίπουρο και λίγο ρακόμελο προσφέρθηκαν σε όλους.

«Ελάτε να τραγουδήσουμε το δέντρο μας!», είπε η Χριστίνα Ζαμπαθά, και ξεκίνησε το τραγούδι από όλα τα μέλη του ομίλου, που μετρά πολλά χρόνια προσφοράς στην Τρίπολη.

Όπως μας είπε η κυρία Ζαμπαθά, το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στις 18:00 στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο στην Τρίπολη θα πραγματοποιηθεί η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Χορευτικού Ομίλου, με τίτλο «Η κυρά καλή και οι 12 μήνες», με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Στην είσοδο θα υπάρχει ένα κουτί, ώστε κάθε συμπολίτης μας να προσφέρει ό,τι μπορεί για τον Πέτρο από τη Μεγαλόπολη, ο οποίος βρίσκεται στη Βοστώνη και υποβάλλεται σε θεραπείες για την καρδιά του.

Ακόμα, ο Χορευτικός Όμιλος Τρίπολης παραμονή των Χριστουγέννων θα πει τα κάλαντα στην πόλη, όπως κάθε χρόνο. Τα νεότερα μέλη του Χορευτικού κάλεσαν τον κόσμο της Τρίπολης να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα μαζί τους και έδωσαν τις ευχές τους για αγάπη, ειρήνη στις καρδιές και κάθε καλό.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Στολισμός χριστουγεννιάτικου δέντρου από τον Χορευτικό Όμιλο Τρίπολης


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.