Με μεγάλη συμμετοχή η Γενική Συνέλευση και οι εκλογές του Κορακοβουνίου

Με μεγάλη συμμετοχή η Γενική Συνέλευση και οι εκλογές του Κορακοβουνίου

Ιούνιος 08, 2020 - 11:09
0 σχόλια

Με μεγάλη συμμετοχή πραγατοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση και οι εκλογές του Κορακοβουνίου την Κυριακή 7 Ιουνίου και απομένει μέσα στις επόμενες μέρες να ανακοινωθεί η σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου της ομάδας.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Κορακοβουνίου

Ολοκληρώθηκε ο Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός 2018-2020 και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τα μέλη μας που προσήλθαν ΜΑΖΙΚΑ στην εκλογική διαδικασία. Τις επόμενες μέρες θα συγκροτηθεί σε σώμα το νέο Δ.Σ. ΕΝΩΜΕΝΟΙ θα αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες. Ο ΑΕΕΣΚ ειναι ΔΥΝΑΤΟΣ γιατί έχει πολλούς που τον ΑΓΑΠΑΝΕ.

Περισσότερα από 100 μέλη του Συλλόγου συμμετείχαν στη Γενική Συνέλευση και στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ οι οποίες έγιναν παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου όπως η νέα νομοθεσία ορίζει.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.