Με μεγάλη επιτυχία η προβολή της ταινίας μικρού μήκους «Άκοβος μονοπάτια μνήμης» (pics)

Με μεγάλη επιτυχία η προβολή της ταινίας μικρού μήκους «Άκοβος μονοπάτια μνήμης» (pics)

Δεκέμβριος 17, 2018 - 09:15
0 σχόλια

Τον συντονισμό τον είχε ο Φιλανδρος Κωστας απο τα Νεα Μεγαλοπολεως και την προβολη ακολουθησαν πολυ ενδιαφέροντες παρουσιάσεις αλλα και ουσιαστικες τοποθετήσεις για τα μελλοντικά βήματα που πρέπει να γίνουν για τον Ακοβο.

Εισπράξαμε συγχαρητηρια απο πλήθος αντιπροσώπων αρκαδικων σωματείων που παρευρέθηκαν αλλα και απο ομοσπονδίες αλλων περιφερειων της Ελλαδος (Κρητη, Ηπειρος κλπ). Ολοι εμειναν καταπληκτικοι απο την ποιοτητα του εργου, ενω δεν έλειπε και η συγκινησιακή φόρτιση. Το εργο αυτο του Συλλογου Ακοβιτων Αθηνας εχει μείνει σαν ορόσημο στα πολιτιστικα δρωμενα των συλλογων της Αθηνας και πολλοι εξεφρασαν την προθεση να μας μιμηθουν.

Θελουμε να εκφρασουμε τις ευχαριστίες μας στους ανθρώπους που πραγματοποίησαν το δύσκολο αυτο έργο. Τον σκηνοθέτη Μιχάλη Σάκκουλη. Την Ντίνα Παπαδημητρίου Σάκκουλη για την καλλιτεχνική διεύθυνση. Τον Κώστα Κιμούλη για την τεχνική και καλλιτεχνική επιμέλεια.

Οπως θελουμε και να ευχαριστήσουμε τους οικονομικούς χορηγούς της ταινιας. Την Ευγενία Σοφρωνά, τον Παναγιώτη Χριστόπουλο, τον Παναγιώτη Μήτρο, τον Νίκο Μπένο, τους αδελφούς Σταθοπούλου και την Μαριλή και Κατερίνα Βασάλου.

Σύλλογος Ακοβιτών Αθήνας-Πειραιά "Ο Άγιος Γεώργιος"


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.