Με χιόνι αποχαιρετά την Αρκαδία το 2015

Με χιόνι αποχαιρετά την Αρκαδία το 2015

Δεκέμβριος 31, 2015 - 09:57
0 σχόλια

Σε λίγες ώρες το 2015 θα είναι παρελθόν, και η τελευταία μέρα του χρόνου θα είναι χιονισμένη για την ορεινή Αρκαδία. Η χιονόπτωση που ξεκίνησε στην Τρίπολη αργά τη νύχτα της Τετάρτης έντυσε το τοπίο στα λευκά.

Για την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου προβλέπεται χιονόπτωση κυρίως στα ορεινά, ενώ ο υδράργυρος δεν θα ξεπεράσει τον -1 βαθμό Κελσίου, με μικρότερη θερμοκρασία τη νύχτα τους -9 βαθμούς.

Για την Πρωτοχρονιά προβλέπεται αραιή συννεφιά με διαστήματα ηλιοφάνειας, ενώ η μέγιστη θερμοκρασία θα φθάσει στους 3 βαθμούς και η ελάχιστη στους -9.

Το Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016 δεν αναμένεται να αλλάξει το σκηνικό του καιρού, καθώς η αραιή συννεφιά θα δίνει τη θέση της στην ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα ανεβεί αισθητά, όμως, στους 8 βαθμούς Κελσίου η μέγιστη. Την Κυριακή 3 Ιανουαρίου αναμένεται ασθενής βροχόπτωση ενώ η θερμοκρασία θα ανεβεί στους 10 βαθμούς Κελσίου.

Σημειωτέον ότι ο παγετός κάθε βράδυ θα κάνει αισθητή την παρουσία του, οπότε χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στους δρόμους.

Στη Μεγαλόπολη σήμερα θα πέσει χιονόνερο και η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 3 και -2 βαθμών Κελσίου, ενώ την Πρωτοχρονιά θα έχει συννεφιά με διαστήματα ηλιοφάνειας και η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 6 και -2 βαθμών Κελσίου, ενώ ο παγετός θα εμφανιστεί το βράδυ.

Στο Άστρος σήμερα αναμένεται βροχόπτωση, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 6 και -2 βαθμών Κελσίου, και την Πρωτοχρονιά θα πρωταγωνιστήσει η αραιή συννεφιά, ενώ η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 7 βαθμούς Κελσίου. Το Σαββατοκύριακο που έρχεται, αναμένεται βροχόπτωση με διαστήματα ηλιοφάνειας, και η μέγιστη θερμοκρασία θα φθάσει στους 12 - 14 βαθμούς Κελσίου.

Στο Λεωνίδιο σήμερα και την Πρωτοχρονιά η βροχή θα δίνει τη θέση της στον ήλιο, ενώ η θερμοκρασία θα φθάσει το πολύ στους 7 βαθμούς Κελσίου, ενώ το βράδυ θα πέσει στους -3. Το Σαββατοκύριακο θα συννεφιάζει κατά διαστήματα και η μέγιστη θερμοκρασία θα φθάσει στους 12 βαθμούς Κελσίου.

Τέλος, στα Λαγκάδια αναμένεται ασθενής χιονόπτωση, και η θερμοκρασία θα κυμανθεί μετξύ -6 και 1 βαθμών Κελσίου. Για την Πρωτοχρονιά ο ήλιος θα παίζει με τα σύννεφα, ενώ η μέγιστη θερμοκρασία θα αγγίξει τους 3 βαθμούς Κελσίου, και το βράδυ θα πέσει στους -6. Την Κυριακή αναμένεται καταιγίδα στην περιοχή, και η μέγιστη θερμοκρασία θα σκαρφαλώσει στους 9 βαθμούς.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.