Με επιτυχία οι παραστάσεις κουκλοθέατρου στη Γορτυνία (pics)

Με επιτυχία οι παραστάσεις κουκλοθέατρου στη Γορτυνία (pics)

Δεκέμβριος 21, 2016 - 11:52
0 σχόλια

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι παραστάσεις κουκλοθεάτρου που οργάνωσε ο Δήμος Γορτυνίας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Γορτυνίας (ΔΗΚΕΓ), με την συνεργασία της κυρίας Βασιλικής Μουργελά, συγγραφέως παιδικών βιβλίων.

Συγκεκριμένα η κυρία Μουργελά, το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Δεκεμβρίου 2016, έδωσε έξι (6) παραστάσεις κουκλοθέατρου βασισμένες στο ομώνυμο βιβλίο της «Ο Φίλος μου ο Σπουργίτης», σε ισάριθμα χωριά του Δήμου Γορτυνίας (Κοντοβάζαινα, Τρόπαια, Λαγκάδια, Δημητσάνα, Βαλτεσινίκο, Βυτίνα) τις οποίες παρακολούθησαν οι μικροί κάτοικοι της Γορτυνίας. Το θέμα του έργου «Ο Φίλος μου ο Σπουργίτης» είναι η Φιλία και η Αλληλεγγύη και το πρόγραμμα περιλάμβανε παράσταση κουκλοθέατρου με χειροποίητες κούκλες, ενεργή συμμετοχή των παιδιών, δραστηριότητες και παιχνίδια. Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στην κυρία Β. Μουργελά που μέσα σ’ ένα διήμερο περιηγήθηκε την Γορτυνία και έδωσε χαρά στα παιδιά με τις παραστάσεις της.

Συγχαρητήρια στους γονείς, στα παιδιά και στους εκπαιδευτικούς που αναταποκρίθηκαν στην πρόσκληση.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.