Με εκπλήξεις το Αρκαδικός - Παγκράτι

Με εκπλήξεις το Αρκαδικός - Παγκράτι

Ιανουάριος 09, 2015 - 19:51
0 σχόλια

Οι εντός έδρας αγώνες του Αρκαδικού, αρχής γενομένης από τον αγώνα με το Παγκράτι , δεν θα είναι όπως οι προηγούμενοι. Στον αγώνα του Σαββάτου 10/01 με το Παγκράτι θα κάνουν την εμφάνισή τους Cheerleaders από την σχολή χορού Εν κινήσει  που θα ενισχύουν χορευτικά όλους τους εντός έδρας αγώνες του Αρκαδικού για την Α2 Εθνική κατηγορία μπάσκετ.

Οι Cheerleaders με τις χορευτικές τους κινήσεις θα κρατάνε τον κόσμο «ζεστό» στο ημίχρονο του αγώνα και πλέον τα παιχνίδια του Αρκαδικού θα έχουν και ένα ξεχωριστό χορευτικό «άρωμα» που θα δημιουργήσουν οι νεανίδες του Εν Κινήσει στο κλειστό του ΔΑΚ.

Το Σάββατο όλοι στο κλειστό του ΔΑΚ για να υποδεχτούμε παρέα με την ομάδα, την πρώτη νίκη για το 2015 και επίσης να χειροκροτήσουμε και να απολαύσουμε το θέαμα που έχει ετοιμάσει η ομάδα των Cheerleaders για τον κόσμο του Αρκαδικού.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.