Με το «άγριο πουλί» στο χέρι

Με το «άγριο πουλί» στο χέρι

Ιανουάριος 20, 2017 - 18:43
0 σχόλια

Το Σχόλιο του Σωκράτη

Όλα όσα γίνονται στη χώρα τελευταία, αποδεικνύουν πέραν πάσης αμφιβολίας ότι οι «από πάνω εντολοδόχοι» όχι μόνο μας δουλεύουν κατάμουτρα εμάς τους «από κάτω», αλλά σέρνουν πίσω τους και απύθμενη γελοιότητα και χυδαιότητα καμιά φορά.

Στη φωτογραφία που... καμαρώνουμε, και που δημοσίευσε στο site του ο δημοσιογράφος Μιχάλης Ιγνατίου (Mignatiou.com), εικονίζεται o Καμμένος να κρατά με το ένα χέρι «Τα Νέα», το άγριο πουλί που «έπιασε» η κυβέρνηση από τη μύτη, και με το δεξί να κάνει μια χαρακτηριστική κίνηση που υποδηλώνει κάποιου είδους πανηγυρισμό ή επιδοκιμασία, σε μια χαλαρή πόζα μέσα στο πρωθυπουργικό αεροπλάνο, με τα πόδια απλωμένα στην απέναντι θέση, χαμογελαστός και ευδιάθετος, καθώς πηγαίνει κατά Ουάσιγκτον μεριά, μαζί με τον Παππά, σε επίσημο δείπνο που θα παραθέσει ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, κ.κ. Δημήτριος, με αφορμή την ορκωμοσία του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών.

Λες και έπιασε την άγρια χήνα, ή τον καρχαρία, θυμάστε; Άλλη μεγάλη φωτογραφική του επιτυχία!

Να πιστέψουμε ότι ο Καμμένος πήρε την εφημερίδα από το περίπτερο λίγο προτού αναχωρήσει για την Αμερική και απλώς τον συνέλαβε ο φακός να την διαβάζει; Μα, αν την διάβαζε, θα την είχε ανοίξει! Κόβουμε το κεφάλι μας ότι μετά το μηχανικό «κλικ» του φωτογραφικού φακού απλώς θα πέταξε «Τα Νέα» παράμερα για να παίξει κανένα Nintendo ή κανένα Candy Crash Saga. Ή για να διαβάσει την «Ελεύθερη Ώρα», πιο ταιριαστό ανάγνωσμα για τα γούστα των ψηφοφόρων του.

Ο Λοβέρδος εκεί στην επιτροπή για τη δανειοδότηση των κομμάτων και των ΜΜΕ, διαμαρτυρήθηκε για τη φωτογραφία: «Σήμερα δυσαρεστήθηκα όταν είδα τη φωτογραφία εφημερίδα  του Πάνου Καμμένου και αυτό το ''Panos news'' είναι απαξιωτικό. δηλώνει πρόθεση και το καταδικάζω». 

(Όταν ανεβοκατεβαίνατε εσείς στον έκτο του ΔΟΛ ήταν καλά, Λοβέρδε μου; Αλλά εσύ δεν ξέρεις από αυτά.)

Πάντως, ναι, ο υπουργός - φαινόμενο, ποζάρει, όπως έγραψε ο Νίκος Ζαχαριάδης στο protagon.gr, με «Τα Νέα» ως τρόπαιο στα χέρια. Το έπιασε το άγριο πουλί, ή έτσι νομίζει. Και δυναμιτίζει την όποια συζήτηση ή προσπάθεια, εν πάση περιπτώσει, να αμβλυνθούν οι εντυπώσεις.

Ταιριαστή λεζάντα στη φωτογραφία: «Τώρα διαβάζω κι εγώ ''Τα Νέα''. Εσύ;».

Ειδήσεις: 
Tags: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.