Με 25 αθλητές – μέλη συμμετείχε ο όμιλος tennis της ΑΕΚ Τρίπολης στα Γεωργάντεια 2024

Με 25 αθλητές – μέλη συμμετείχε ο όμιλος tennis της ΑΕΚ Τρίπολης στα Γεωργάντεια 2024

Απρίλιος 11, 2024 - 12:00
0 σχόλια

Λίγες ημέρες μετά την κοπή της κορδέλας τερματισμού στον αγώνα δρόμου “Γεωργάντεια” που διεξάγεται κάθε χρόνο στην ΤΚ Στενού προς τιμήν του μεγάλου μας Ολυμπιονίκη Νίκου Γεωργαντά (1904, Saint Louis), η παρουσία των αθλητών του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης, ήταν κάτι παραπάνω από δυναμική .

Με σύμμαχο τον καλό καιρό πάνω από 600 αθλητές και αθλούμενοι απόλαυσαν έναν ωραίο αγώνα μέσα στην πανέμορφη ανοιξιάτικη φύση. Μέσα σε αυτούς ήταν και 25 μέλη του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης που συμμετείχαν ενεργά τόσο στα 5 & 10 χλμ, όσο και στο 1 χλμ που έγινε αποκλειστικά για μικρά παιδιά .

Για μια ακόμη φορά τα μέλη μας ήταν πολύ ευχαριστημένα από την διοργάνωση και φυσικά από την υπέροχη φιλοξενία, όλων των υπευθύνων.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κ. Bαλασόπουλος , το Δ.Σ., και η προπονητική ομάδα των κ.κ. Παπαδόπουλου, Αρβανίτη και Δημητρόπουλου θα ήθελαν να συγχαρούν, όλους τους αθλητές μας που έλαβαν μέρος στα “Γεωργάντεια”  2024. Τέλος ευχόμαστε από καρδιάς τα “Γεωργάντεια”  χρόνο με το χρόνο να μεγαλώνουν, να γίνουν  θεσμός και να συνεχίσουν δυναμικά την παρουσία τους στα Αρκαδικά αθλητικά δρώμενα.

 

Δελτίο Τύπου


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.