Μαύρη μαυρίλα στη ΒΙΠΕ Τρίπολης (pics,vid)

Μαύρη μαυρίλα στη ΒΙΠΕ Τρίπολης (pics,vid)

Νοέμβριος 30, 2018 - 10:47
0 σχόλια

Εικόνα εγκατάλειψης παρουσιάζει η ΒΙΠΕ Τρίπολης. Τα τελευταία χρόνια της κρίσης, η βιομηχανία στην Ελλάδα έχει παρουσιάσει χαρακτηριστική κάμψη, και τα «λουκέτα» στις επιχειρήσεις μπαίνουν το ένα μετά το άλλο.

Πολλές είναι οι επιχειρήσεις που έκλεισαν και άφησαν πίσω τους κτιριακά κουφάρια και παραμελημένα οικόπεδα.  Λυπηρή είναι η εικόνα, καθώς στην μέχρι πρότινος ισχυρή  «ζωντανή» βιομηχανική περιοχή πλέον υπάρχουν κτίρια φαντάσματα.

Τα κτίρια-«φαντάσματα» επιτείνουν τη γενική εικόνα ερήμωσης που επικρατεί στην ευρύτερη περιοχή της ΒΙΠΕ τη νύχτα.

Από το απόγευμα και μετά στη ΒΙΠΕ κυριαρχεί το απόλυτο σκοτάδι και, σύμφωνα και με καταγγελίες αναγνωστών, η κίνηση με όχημα είναι έως και επικίνδυνη.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, ο δρόμος που οδηγεί προς τα χωριά του πρώην Δήμου Κορυθίου, ο δρόμος προς τον Βιολογικό Καθαρισμό καθώς και αρκετοί εσωτερικοί δρόμοι «πλέουν» στο απόλυτο σκοτάδι.

Στην έλλειψη πρωτοβουλιών για την αξιοποίηση των κλειστών επιχειρήσεων και τα μηδενικά κίνητρα για την ανακαίνιση και τον εκσυγχρονισμό των κτιρίων συμβάλει και η εικόνα εγκατάλειψης η οποία σαφώς δεν μπορεί να πείσει και να μαγνητίσει επίδοξους επενδυτές να ρίξουν χρήματα σε μια επιχείρηση στη ΒΙΠΕ Τρίπολης.

Έφη Καστραντά

Video: 

ArcadiaPortal.gr Μαύρη, μαυρίλα στη ΒΙΠΕ Τρίπολης


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.