Μάχες μεταξύ εμπόρων – υπαλλήλων κ πελατών των ξενοδοχείων για μια θέση πάρκινγκ!

Μάχες μεταξύ εμπόρων – υπαλλήλων κ πελατών των ξενοδοχείων για μια θέση πάρκινγκ!

Μάρτιος 09, 2011 - 15:55
6 σχόλια

- 4 Κάρτες στάθμευσης θα εκδώσει ο Δήμος μετά από αίτημα των ξενοδόχων
- Αυστηροί έλεγχοι για την ορθή χρήση αυτών

Της Χριστίνας Τσιορωτά

Το παρκινγκ στο κέντρο της πόλης αποτελεί βραχνά για όλους! Ανάμεσα σ εκείνους που αγωνίζονται να το λύσουν ώστε να μην έχει επίπτωση στην οικονομική τους δραστηριότητα είναι οι ξενοδόχοι της πόλης. Μάλιστα είχαν παρευρεθεί σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου προκειμένου να ζητήσουν να μην καταργηθούν οι κάρτες στάθμευσης που αφορούσαν τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και τους πελάτες αυτών.

   Ο δήμος στην προσπάθειά του να βρει λύση στο πρόβλημα πραγματοποίησε συνάντηση με τους ξενοδόχους και αποφάσισε την έκδοση 4 καρτών. Έθεσε ωστόσο ως προϋπόθεση της αποκλειστική χρήση από πελάτες των μονάδων, όχι από υπευθύνους όχι από υπαλλήλους. Μάλιστα υπήρξε και προειδοποίηση πως θα γίνονται έλεγχοι για το ορθόν της χρήσης.!  «Πρόκειται για ένα σοβαρό πρόβλημα και σαν τέτοιο το αντιμετωπίσαμε» θα δηλώσει ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Καρλής και θα συνεχίσει: « Οι ξενοδόχοι επιτελούν ένα έργο που έχει σχέση με την οικονομική ανάπτυξη και την ευμάρεια του Δήμου και της περιοχής. Αποφασίστηκε να δοθούν κάποιες θέσεις μπροστά από τα ξενοδοχεία, να γίνει διαγράμμιση να μπουν πινακίδες ώστε να εξυπηρετηθούν οι πελάτες των ξενοδοχείων. Οι θέσεις που το Δ.Σ θα κληθεί να πάρει απόφαση είναι 4 θα είναι αποκλειστικά για πελάτες  των ξενοδοχείων και θα ελέγχονται τα αυτοκίνητα του ιδιοκτήτη και των υπαλλήλων. Οι ξενοδόχοι έδωσαν υπόσχεση πως δεν θα υπάρξει τέτοιο φαινόμενο. Η απόφαση που θα παρθεί από το Δ.Σ πιστεύω πως θα είναι σεβαστή και δεν θα έχουμε προβλήματα. Σήμερα έχουμε προβλήματα γιατί γίνονται φασαρίες μεταξύ εμπόρων υπαλλήλων, πελατών. Πιστεύω με τις κάρτες  που θα δώσουμε θα λύσουμε και αυτό το θέμα!»
 

Video: 

youtube://v/Wep5OqEMIqs


6 Σχόλια

Ο ΔΗΜΟΣ ,ΕΑΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ, ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΕΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΕΣΟΔΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ, ΤΟΤΕ ΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΕΩΣ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΘΑ ΠΑΡΚΑΡΑΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΚΕΙ ,ΕΝΑΝΤΙ ΜΙΚΡΟΥ ΑΝΤΙΤΙΜΟΥ. ΚΑΙ Η ΤΡΙΠΟΛΗ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ Η ΠΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ.ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ.ΜΕ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ,ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ,ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΚΤΛ ΚΤΛ. ΤΩΡΑ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ. ΠΑΛΙ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ.

Τα χίλια αυτοκίνητα πως θα έμπαιναν και πως θα αποχωρούσαν ; πετώντας ; Ένα parking σε ένα σημείο και μάλιστα το ησυχαστήριο της πόλης. Είναι ευνόητο ότι θα προσέλκυε όλο το θόρυβο και το καυσαέριο των ..1000 αυτοκινήτων. Με άλλα λόγια η πλατεία Άρεως θα ήταν πόλος έλξης αυτοκινήτων. Εν τέλει ένα parking είναι τραγικό λάθος για την πόλη και μάλιστα στο σημείο αυτό. Χρειάζεται κατανομή των΄(3ή4) χώρων στάθμευσης ώστε να κατανεμηθεί η κίνηση. Μην καταστρέψουμε και την πλατεία αυτή. Δεν έχει μείνει τίποτα άλλο στην Τρίπολη

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ . ΑΣ ΒΡΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ PARKING ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΧΙΣΟΥΜΕ 2 ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ. ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΠΙΜΟ ΟΜΩΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΛΙΓΟ Ο ΤΟΠΟΣ???

Γιώργο έχείς ιδεά για το κόστος της κατασκευής που ζητάς; όλοι θα ήθελαν ενα υπόγειο παρκινγκ στην πόλη μας, αλλα ας μην πετάμε φανφάρες. εδω ενα σπίτι πας να φτιάξεις και για τις εκσκαφές εχεις ξεπουληθεί. Λοιπόν, ας βουτάμε την γλώσσα στο μυαλό πρώτα πριν μιλήσουμε.

Ενω τωρα η απλη αναμορφωση της πλατειας στοιχισε λιγα? οπως και το γοφυρι της αρτας στα σφαγεια ? καλυτερα μην μιλαμε για κοστος στο δημο τριπολης , γιατι θα μπει κανας επιτροπος και θα κλαινε πολλοι ...

ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ.ΓΕΝΟΜΕΝΟ ΕΝΑ ΠΑΡΚΙΝΚ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΕ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΣΎΧΝΑΣΤΗ ΜΕΡΙΑ ΑΥΤΗΣ. ΤΑ ΠΑΡΚΙΝΚ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΕΙΣΟΔΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΞΟΔΟ.ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΚΑΡΤΕΣ Η ΜΕΤΡΗΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ.Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΞΟΔΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ,ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΦΤΙΑΧΤΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΟΡΟΦΟΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΜΠΟΓΙΕΣ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ.ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΡΓΟ 50 ΕΤΩΝ ΚΑΤ ΕΜΕ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ,ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΩΤΙΚΟ ΕΡΓΟ.ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ.ΔΕ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΚΙΝΚ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΠΙΣΚΕΥΤΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ,ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ ΛΙΓΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΕΙΘΕ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΚΙΝΚ ΑΠΟ ΚΑΤΩ.ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΥΠΟΓΕΙΟ ΠΑΡΚΙΝΚ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ,ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ?? ΑΣ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΟΗΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ........