Μαντινειακός και μιας πεντάρας selfie (pic)

Μαντινειακός και μιας πεντάρας selfie (pic)

Νοέμβριος 20, 2017 - 10:02
0 σχόλια

Ο Μαντινειακός πανηγύρισε την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στο εφετινό πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας για την 6η αγωνιστική φεύγοντας με το εμφατικό 1-5 από τον Άγιο Ανδρέα κόντρα στις Βρασιές.

Με τα δύο γκολ του Μπούσγα και του Αποστολόπουλου και το ένα του Κάστα οι κυανόλευκοι πήραν ένα σπουδαίο τρίποντο βαθμολογικής αλλά και ψυχολογικής σημασίας για την συνέχεια και ουσιαστικά δικαιώθηκαν για το πολύ καλό ποδόσφαιρο που έχουν παίξει σε όλα τους τα παιχνίδια μέχρι στιγμής.

Η νίκη  αυτή για τον Μαντινειακό πανηγυρίστηκε αναλόγως από τους ανθρώπους της ομάδας στα αποδυτήρια με μια ιδιαίτερη selfie αλλά και με ειδικές αφιερώσεις στον απόντα από αυτό το παιχνίδι αρχηγό Τάκη Τζαβαλά αλλά και τον προπονητή Γιάννη Αποστολόπουλο για την εορτή των γενεθλίων του με τους ποδοσφαιριστές να του κάνουν το καλύτερο δώρο.

Ο Μαντινειακός πόσταρε την selfie στιγμή από τα αποδυτήρια του Αγίου Ανδρέα στην επίσημη σελίδα του στο facebook αποδεικνύοντας το άριστο και οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στο εσωτερικό της ομάδας.

 Αναλυτικά το post του Μαντινειακού

Φανταστική εμφάνιση σήμερα κ νίκη με το επιβλητικό 1-5 για την ομάδα μας στον εκτός έδρας αγώνα απέναντι στην ομάδα των Βρασιών στον Άγιο Ανδρέα Κυνουρίας.

Έχοντας για ΜVP το ομαδικό πνεύμα κ τις συνεχόμενες συνεργασίες οι παίκτες μας κατάφεραν να δημιουργήσουν παρά πολλές φάσεις κερδίζοντας το χειροκρότημα της κερκίδας.

Ο Κάστας άνοιξε το σκορ για την ομάδα μας κ παρότι η ισοφάριση ήρθε σχεδόν αμέσως, η σκυτάλη πέρασε στον Αποστολόπουλο κ στον Μπούσγα οι οποίοι με δύο γκολ έκαστος καθάρισαν την νίκη για την ομάδα μας!

Η νίκη αυτή αφιερώθηκε από όλους τους παίκτες στον απόντα αρχηγό μας Τζαβαλά Παναγιώτη ο οποίος απουσίαζε για προσωπικούς λόγους δείχνοντας ότι τον περιμένουν σύντομα κοντά τους, αλλά κ στον κόουτς ο οποίος το Σάββατο είχε τα γενέθλιά του δεχόμενος ίσως το καλύτερο δώρο από τους παίχτες του!!!

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.