Μανιάτη - Χάβαρη: Η νίκη έφυγε μέσα από τα χέρια μας

Μανιάτη - Χάβαρη: Η νίκη έφυγε μέσα από τα χέρια μας

Ιούλιος 03, 2023 - 20:39
0 σχόλια

Η προπονήτρια του Πελασγού Γεωργία Μανιάτη και η νεαρή παίχτρια της ομάδας Μαρία Χάβαρη μίλησαν στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ μετά το τέλος του αγώνα με τον Ηρακλή Κοζάνης αναφερόμενες στην ήττα και με τον τρόπο με τον οποίο ήρθε.

Αναλυτικά

Γεωργία Μανιάτη (προπονήτρια Πελασγού Μεγαλόπολης): «Ερχόμαστε από μία μικρή πόλη με λίγες παίκτριες, οπότε το πρόβλημά μας είναι η κούραση. Χάνουμε και λίγο το μυαλό μας, δεν είμαστε συγκεντρωμένες, σε σημεία που φτάνουμε κοντά στο σκορ, κάνουμε λάθη που μας στοιχίζουν το παιχνίδι. Ήταν το παιχνίδι που θεωρούσαμε ότι θα μπορούσαμε να το πάρουμε. Είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά και θα συνεχίσουμε».

Μαρία Χάβαρη (αθλήτρια Πελασγού Μεγαλόπολης): «Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο θα μπορούσαμε να πάρουμε αν προσπαθούσαμε λίγο παραπάνω. Η κούραση της αρχικής πεντάδας από το χθεσινό παιχνίδι νομίζω φάνηκε σήμερα. Έκανα ότι μπορούσα σήμερα που συμμετείχα στο παιχνίδι. Πιστεύω ότι ήταν μια νίκη που μας έφυγε μέσα από τα χέρια μας».

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.