Μανιάς: Κέρδος και πικρία

Μανιάς: Κέρδος και πικρία

Σεπτέμβριος 17, 2017 - 12:03
0 σχόλια

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του φάνηκε ο Μιχάλης Μανιάς λίγο μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό τονίζοντας πως ο βαθμός αποτελεί κέρδος αν και υπάρχει η πικρία για τον τρόπο που χάθηκε το τρίποντο για τον Αστέρα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μιχάλης Μανιάς

Θεωρώ ότι κάναμε πάρα πολύ καλή δουλειά στο αμυντικό κομμάτι κι όταν παίρνεις βαθμό εδώ, μόνο κέρδος είναι. Υπάρχει και πικρία, γιατί μπορούσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Παίξαμε καλά στις αντεπιθέσεις και προχωράμε.

Η έλευση νέου προπονητή σου δίνει ώθηση. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι, πρέπει να συνεχίσουμε το ίδιο. Η ομάδα θα δείξει το ίδιο πρόσωπο και στα επόμενα ματς. Κι αν συνεχίσουμε έτσι, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.

Τα γκολ είναι σημαντικά για τον επιθετικό. Θέλω να συνεχίσω να σκοράρω, γιατί είμαι επιθετικός και τα χρειάζομαι. Ο βαθμός είναι πολύ σημαντικός, η μέχρι τώρα θέση δεν αντικατοπτρίζει την ποιότητά μας και θα τα πάμε καλύτερα στη συνέχεια.

Ο φορ έχει περισσότερη αγωνία από τον τερματοφύλακα πάντα στα πέναλτι. Δουλέψαμε αρκετά στις αντεπιθέσεις, ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός θα είχε την κατοχή.

Πιθανόν ο Ολυμπιακός να επηρεάστηκε κι από τη Σπόρτινγκ κι από την Ξάνθη, αλλά ποδοσφαιριστές είναι τα παιδιά. Δεν είναι ρομπότ. Ο Δουβίκας για την ηλικία του είναι πολύ καλός παίκτης. Στα 17-18 του έχει πολύ μέλλον μπροστά του.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.