«Μάχες» με Θήβα και Παναργειακό για Παναρκαδικό και Δόξα

«Μάχες» με Θήβα και Παναργειακό για Παναρκαδικό και Δόξα

Ιανουάριος 20, 2017 - 11:45
0 σχόλια

Παναρκαδικός και Δόξα Μεγαλόπολης ρίχνονται στις μάχες για τους αγώνες της εξ’ αναβολής 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας την Κυριακή (22/1, 15:00) στην Τρίπολη με την Θήβα και στο Άργος αντίστοιχα με τον Παναργειακό.

Οι πράσινοι μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής με τον Φωστήρα στον Ταύρο θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα και τις νίκες που θα τους διατηρήσουν στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα κόντρα σε έναν ιδιαίτερα υπολογίσιμο και αρκετά επικίνδυνο αντίπαλο όπως είναι η ομάδα της Θήβας.

Ο Γιώργος Αντωνόπουλος είναι στην ευχάριστη θέση να βλέπει γεμάτο ξανά το οπλοστάσιο του καθώς πλην των τιμωρημένων Κυριακόπουλου και Σαλαπάτα που επιστρέφουν είδε με ικανοποίηση και τον Νίκο Χατζόπουλο να παίρνει μέρος κανονικά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στις τελευταίες προπονήσεις και να θέτει εαυτόν στην διάθεση του προπονητή του για τον αγώνα με την Θήβα.

Η άλλη εκπρόσωπος του Αρκαδικού ποδοσφαίρου στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας η Δόξα Μεγαλόπολης φιλοξενείται στο Άργος από τον ιστορικό Παναργειακό με τους κυανόλευκους να κυνηγούν και αυτοί το θετικό αποτέλεσμα κρατώντας η και αυξάνοντας την διαφορά τους από την ζώνη του υποβιβασμού που βρίσκεται πια η Αργολική ομάδα.

Ο Παναργειακός προέρχεται από βαριά ήττα στην Βάρδα με 7-0 όντας στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και από μία δύσκολη εβδομάδα σε διοικητικό επίπεδο που είχε ως αποτέλεσμα παραιτήσεις και αλλαγές στο συμβούλιο αλλά και νέο προπονητή με τον Γιάννη Δουβίκα να αναλαμβάνει τα ηνία και να επιστρέφει στον πάγκο των Λύκων κόντρα στον Δόξα Μεγαλόπολης.

Κυριακή (22/1, 15:00)

Παναρκαδικός – ΑΟ Θήβα: Κουτσαναστάσης-Λάμιας-Γκούμας (Μεσσηνίας)

Παναργειακός – Δόξα Μεγαλόπολης: Γαβρίλης-Λιαμπότης-Δέτση (Αθηνών)

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.