Μ. Βερβαινιώτης: «Δεν ήταν συναινετικό το διαζύγιο»

Μ. Βερβαινιώτης: «Δεν ήταν συναινετικό το διαζύγιο»

Μάιος 12, 2015 - 15:59
0 σχόλια

Λίγες ώρες μετά την ήττα του Δρομέα από τον Σπαρτιατικό έγινε γνωστή η απομάκρυνση του Μιχάλη Βερβαινιώτη από τον πάγκο της ομάδας και πλέον ο προπονητής που καλείται να αναγεννήσει την ομάδα εν όψει πλέι οφ είναι ο κ. Ηλίας Μπαλής.

Το ArcadiaPortal.gr ήρθε σε επικοινωνία με τον πρώην –πλέον- προπονητή της ομάδας, Μιχάλη Βερβαινιώτη ο οποίος και μας δήλωσε πως δεν ξέρει τον λόγο που ήρθε αυτό το διαζύγιο πόσο μάλλον από την στιγμή που ο στόχος της 4αδας επετεύχθη. Επίσης δήλωσε πως οι Δρομείς έχουν την ικανότητα να τα πάνε πολύ καλά στα πλεί οφ και να ανατρέψουν τις εις βάρος τους καταστάσεις.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα μας δήλωσε ο Μιχάλης Βερβαινιώτης

Ένα πρώτο σχόλιο «Ευχαριστώ πάρα πολύ την ομάδα που μου έδωσε την δυνατότητα να είμαι σε αντρική ομάδα ως πρώτος προπονητής. Τα παιδιά και η συνεργασία μου μαζί τους ήταν άψογη και δεν έχω κανένα απολύτως παράπονο από τα παιδιά. Σίγουρα έκανα και εγώ λάθη όπως γίνονται σε όλες τις δουλειές. Δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα ούτε με την διοίκηση ούτε με τους αθλητές, τουλάχιστον από την μεριά μου. Αν οι αθλητές είχαν κάποιο πρόβλημα, αυτό δεν μπορώ να το ξέρω».

Για την απομάκρυνση του από τον πάγκο της ομάδας «Δεν έχω να πω κάτι συγκεκριμένο για αυτό το θέμα. Έτσι έχουν τα πράγματα στο μπάσκετ».

Για το αν ήταν συναινετικό το διαζύγιο «Όχι δεν ήταν απόφαση που πήραμε και οι δυο πλευρές. Ο αρχικός στόχος της ομάδας ήταν η 4αδα κάτι που το πετύχαμε. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω τι έγινε. Πάντως δεν έγινε κάτι άλλο και για το «διαζύγιο» το έμαθα σήμερα (Τρίτη) το πρωί από το τηλέφωνο».

Για το που πιστεύει ότι οφείλεται αυτή η απόφαση «Αυτό δεν μπορώ να το απαντήσω εγώ. Αν η ομάδα βρισκόταν εκτός 4αδας που ήταν και ο αρχικός μας στόχος θα έλεγα ότι εγώ είμαι ο υπεύθυνος που ο σύλλογος δεν εκπλήρωσε τους στόχους και έπρεπε να φύγω. Μπήκαμε στην 4αδα, όμως από εκεί και πέρα δεν αποφασίζω εγώ».

Για το αν είναι πικραμένος με αυτήν την κατάληξη  «Όχι δεν είμαι πικραμένος ούτε έχω κάποιο παράπονο. Όταν αναλαμβάνεις μια τέτοια δουλειά ξέρεις ότι μπορεί κάποια στιγμή να συμβεί κάτι τέτοιο. Έτσι πάνε τα πράγματα σε αυτήν την δουλειά. Όταν η ομάδα δεν πάει καλά ο πρώτος που την πληρώνει είναι ο προπονητής. Έτσι γίνεται πάντα και σε όλες τις ομάδες, όχι μόνο στους Δρομείς».

Για το αν θεωρεί πετυχημένο το πέρασμα του από τον πάγκο της ομάδας «Πέρσι η ομάδα πήγε στον τελικό και φέτος είναι στα πλέι οφ. Σίγουρα τα πράγματα φέτος δεν είναι εύκολα και θα μπορούμε να μπούμε στην 4αδα όντας σε καλύτερη θέση πράγμα που το δέχομαι. Τον στόχο που είχε θέσει η διοίκηση τον πετύχαμε, από εκεί και πέρα ίσως να είχαν και άλλους στόχους».

Για το αν πιστεύει ότι οι Δρομείς μπορούν να τα καταφέρουν στα πλέι οφ «Εννοείται. Δεν το συζητάω καν αυτό το θέμα. Τα πλέι οφ είναι τελείως διαφορετικά από το πρωτάθλημα. Παίζει μεγάλο ρόλο σε τι  μέρα  θα βρεθούν οι παίκτες, η προετοιμασία που έχεις κάνει όλη την χρονιά. Αυτή η ομάδα όμως έχει την δυνατότητα και με μειονέκτημα έδρας και με 0-2  να καταφέρει να γυρίσει παιχνίδια. Έχει τους παίκτες και τις προσωπικότητες να τα καταφέρει».

Για το επόμενο προσωπικό βήμα «Η συνέχεια έχει να κάνει με την Άμιλλα. Στόχος μας είναι να πάμε στο Πανελλήνιο με τις νεανίδες και να μπορέσει η Άμιλλα να πάει στην Α2».

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.