Μ. Χρυσοχοΐδης: «Η Πελοπόννησος απογειώνεται μαζί με τις υποδομές της»

Μ. Χρυσοχοΐδης: «Η Πελοπόννησος απογειώνεται μαζί με τις υποδομές της»

Ιανουάριος 19, 2015 - 11:51
0 σχόλια

Από το astrosnews.gr

Στις σχεδιαζόμενες αλλά και στις υπό υλοποίηση υποδομές σε οδικό και σιδηροδρομικό δίκτυο καθώς και στα αεροδρόμια της «ταχύτερα αναπτυσσόμενης περιφέρειας της Ελλάδας μαζί με την Κρήτη» αλλα και στην «αδικημένη» Ανατολική Πελοπόννησο, αναφέρθηκε σε συνέντευξη του στο astrosnews ο απερχόμενος υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων και εκ νέου υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στην Β” Αθηνών Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης κατά το περασμένο διάστημα, επισκέφθηκε πολλές φορές την Πελοπόννησο με αφορμή την εκτέλεση ή τον σχεδιασμό μεγάλων δημοσίων έργων και παρότι προέκυψαν αιφνιδίως οι εθνικές εκλογές, δεν παρέλειψε μέσα από την κάμερα του astrosnews να αναφερθεί πιο αναλυτικά στις περισσότερες από αυτές.

Συγκεκριμένα κι αφού τόνισε την άριστη συνεργασία και συνεννόηση που είχε για όλα αυτά τα ζητήματα με τον Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη, αναφέρθηκε στον κεντρικό οδικό άξονα Κορίνθου-Καλαμάτας και Τριπόλεως – Σπάρτης που ολοκληρώνεται οριστικά με την γέφυρα της Τσακώνας, τον Δυτικό οδικό άξονα της Μεσσηνίας, τον Ανατολικό άξονα Αργολίδας – Αρκαδίας – Λακωνίας (Άργος – Άστρος – Λεωνίδιο – Μονεμβασιά), το «ξεκόλλημα» της πολύπαθης εθνικής οδού Κορίνθου- Πατρών καθώς και τον σχεδιασμό αναβάθμισης του δρόμου Πάτρας – Πύργου.

Ο Υπουργός Υποδομών ερωτάται και απαντά ακόμα για τα αεροδρόμια Καλαμάτας (το οποίο αναβαθμίζεται) και Τρίπολης που βαίνει προς υλοποίηση καθώς και για τις σιδηροδρομικές υποδομές και την έλευση του Προαστιακού μέχρι το Ναύπλιο.

«Είχα τονίσει πολύ νωρίτερα τα κακώς κείμενα αλλά έμεινα στην παράταξη»
Ο κ. Χρυσοχοΐδης ως κορυφαίο για αρκετά χρόνια στέλεχος του ΠΑΣΟΚ απαντά και σε ζητήματα που αφορούν την παράταξη του και την διαίρεση της το τελευταίο διάστημα καθώς και για την ρητορική και τοποθέτηση των δύο επικρατέστερων κομμάτων (ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ) ενόψει των επερχόμενων Εθνικών Εκλογών.

Ειδήσεις: 
Video: 

astrosnews_ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΙΧ. ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ_16_1_15


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.