Λυκουρέντζος: Επιμένουμε να τιμούμε την εξέγερση του Πολυτεχνείου και να υπερασπιζόμαστε ελευθερία και δημοκρατία

Λυκουρέντζος: Επιμένουμε να τιμούμε την εξέγερση του Πολυτεχνείου και να υπερασπιζόμαστε ελευθερία και δημοκρατία

Νοέμβριος 17, 2022 - 14:56
0 σχόλια

Με μια φωτογραφία από τα φοιτητικά του χρόνια με αντιπροσωπεία της ΟΝΝΕΔ με κατεύθυνση προς το Πολυτεχνείο για κατάθεση στεφάνου ο Ανδρέας Λυκουρέντζος έστειλε το δικό του μήνυμα για την επέτειο της εξέγερσης.

Ο.Ν.ΝΕ.Δ. : ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 1980,

ΕΠΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΝΑ

ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ,ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Το γενναίο κατόρθωμα ελευθερίας και δημοκρατίας της σπουδάζουσας νεολαίας, καπηλεύθηκαν και καπηλεύονται κόμματα και πρόσωπα με ιδιοτέλεια και κυνισμό.

Τραγικές εμπειρίες από την μεταχείριση την οποίαν μας επιφύλαξαν τότε στα στελέχη της Ο.Ν.ΝΕ.Δ.,στις συνελεύσεις των σχολών μας και στους εορτασμούς της Επετείου του ξεσηκωμού του Πολυτεχνείου, οι κυρίαρχες πλην οριστικά πλέον ηττηθείσες -στο πεδίο των ιδεών-αριστερές παρατάξεις.

Απαράμιλλη η στάση της ΟΝΝΕΔ και των Προέδρων μας Ανάσταση Παπαληγούρα και Δημητρίου Τσιγκούνη, των μελών της νεολαίας μας τα οποία συμμετείχαν υπό το κράτος αποδοκιμασιών, απειλών και ξυλοδαρμών.

Σταθερά με τις φιλελεύθερες αξίες και τις δημοκρατικές αρχές της παράταξής μας.

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.