Το Λύκειο Ελληνίδων Τριπόλεως γιόρτασε τη Μάνα (pics,vid)

Το Λύκειο Ελληνίδων Τριπόλεως γιόρτασε τη Μάνα (pics,vid)

Μάιος 15, 2017 - 09:39
0 σχόλια

Η Γιορτή της Μητέρας είναι πάντα ξεχωριστή και το Λύκειο Ελληνίδων Τρίπολης  ξέρει κάθε χρόνο να της δίνει την αξία που της αρμόζει με τις πολύ όμορφες εκδηλώσεις που πραγματοποιεί, συνδυάζοντας αρμονικά την παράδοση και τη συγκίνηση.

Αυτό το πέτυχε και φέτος στην εξαιρετική βραδιά που διοργάνωσε την Κυριακή 14 Μαΐου στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης. Στη μουσικοχορευτική παράσταση έλαβαν μέρος οι παιδικές και εφηβικές χορευτικές ομάδες, καθώς και η γυναικεία, η οποία χόρεψε αλλά και τραγούδησε παραδοσιακά τραγούδια αφιερωμένα στη μάνα.

Λίγο πριν από την έναρξη της εκδήλωσης, η πρόεδρος του Συλλόγου κυρία Αναγνώστου μίλησε για την εκδήλωση αλλά και για το ορειχάλκινο άγαλμα της μάνας, που φιλοτεχνήθηκε από  τον Αρκάδα γλύπτη Γεώργιο Γεωργίου και δεσπόζει σε περίοπτη θέση στην πλατεία Άρεως, και αποτελεί προσφορά του ΛΕΤ, το οποίο διέθεσε για τον σκοπό αυτόν τα χρήματα που συγκέντρωσε από τις πωλήσεις του βιβλίου που το ίδιο είχε εκδώσει και από την παράσταση της θεατρικής του ομάδας .

Επίσης η έφορος κυρία Έρη Καρτσάκη μάς παρουσίασε το πρόγραμμα και ευχαρίστησε  όλους τους συντελεστές που συνέβαλαν για ένα άψογο αποτέλεσμα.
 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Το Λύκειο Ελληνίδων Τριπόλεως γιόρτασε τη Μάνα


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.