A. Λυκουρέτζος: Nα εκφράσουν οι πολίτες την αντίθεσή τους

A. Λυκουρέτζος: Nα εκφράσουν οι πολίτες την αντίθεσή τους

Σεπτέμβριος 15, 2010 - 12:57

O γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέα Λυκουρέντζος μίλησε με συνέντευξη που παραχώρησε στον Real fm.

Αναφέρθηκε στην ανάλγητη, όπως είπε, πολιτική της κυβέρνησης που οδήγησε την χώρα στο ΔΝΤ, με λανθασμένους χειρισμούς στα θέματα της οικονομίας.

Επίσης επεσήμανε το «νέο» και το «καινούριο» που πρεσβεύει ο Βασίλης Κικίλιας στις επερχόμενες εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης.

«Μεταφράζουμε διαφορετικά την κυβερνητική πολιτική, ως πολιτική ανάλγητη απέναντι στους πολίτες και όχι μεταρρυθμίσεων» επεσήμανε o Ανδρέας Λυκουρέντζος.

Ο ίδιος τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ οδήγησε τη χώρα στο ΔΝΤ από λανθασμένους χειρισμούς. Παράλληλα χαρακτήρισε την στρατηγική που έχει καταστρώσει η ΝΔ ως «στρατηγική ελπίδας και όχι απελπισίας».

Αναφορικά με το τι θα σημαίνει επιτυχία για τη ΝΔ στις περιφερειακές εκλογές, ο γραμματέας του κόμματος σημείωσε πως στη ΝΔ «δεν υπάρχει λογική αριθμητικών προσεγγίσεων.

Επιτυχία είναι να εκφράσουν οι πολίτες την αντίθεσή τους».

Τέλος επεσήμανε πως η υποψηφιότητα του Β. Κικίλια στην περιφέρεια Αττικής φέρνει το καινούριο, εκφράζοντας την ελπίδα, ότι οι πολίτες που επέκριναν την αξιωματική αντιπολίτευση για έλλειμμα ανανέωσης, θα σταθούν θετικά απέναντι στη ΝΔ, «τώρα που τολμούμε» όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Πηγή: www.parapolitika.gr

Ειδήσεις: