Λήστεψαν ηλικιωμένους στο Παλαμάρι Γορτυνίας

Λήστεψαν ηλικιωμένους στο Παλαμάρι Γορτυνίας

Ιούλιος 05, 2018 - 10:46
0 σχόλια

Ένα ζευγάρι ηλικιωμένων έπεσε θύμα κλοπής στο σπίτι του στο χωριό Παλαμάρι Γορτυνίας κοντά στη Δημητσάνα, σύμφωνα με πληροφορίες του Arcadia Portal. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες τους, δύο άτομα μπήκαν στο σπίτι τους, τους απείλησαν ότι θα τους χτυπούσαν και αφαίρεσαν διάφορα αντικείμενα. Ανίκανοι να αντιδράσουν, οι ηλικιωμένοι τρομοκρατήθηκαν από την εισβολή.

Πολλάκις έχουμε αναφερθεί στο μεγάλο πρόβλημα αστυνόμευσης σε ολόκληρη την Αρκαδία. Τώρα το καλοκαίρι, μάλιστα, που οι κάτοικοι των χωριών λείπουν στις αγροτικές εργασίες τους, το πρόβλημα οξύνεται, καθώς συχνά οι κάτοικοι επιστρέφουν στο σπίτι και βρίσκουν την πόρτα παραβιασμένη και τα πράγματά τους άνω-κάτω. Συχνό φαινόμενο είναι, επίσης, οι κλοπές όταν οι κάτοικοι συγκεντρώνονται στα πανηγύρια, αφήνοντας πεδίον δόξης λαμπρόν στους επίδοξους διαρρήκτες.
 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.