Λήγει σήμερα και η δεύτερη προθεσμία για έλεγχο ΚΤΕΟ

Λήγει σήμερα και η δεύτερη προθεσμία για έλεγχο ΚΤΕΟ

Νοέμβριος 30, 2015 - 09:09
0 σχόλια

Λήγει στις 30 Νοεμβρίου η προθεσμία που έχει δώσει το υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων ώστε να περάσουν από ΚΤΕΟ οι ιδιοκτήτες οχημάτων των οποίων το Δελτίο Τεχνικού Ελέγχου έχει λήξει πέραν των 6 μηνών (1/1/2015 - 14/9/2015) καταβάλλοντας μειωμένο Τέλος εκπρόθεσμης προσέλευσης.

H Διεύθυνση Ελέγχου Οχημάτων & Εγκαταστάσεων αναφέρει ότι οι Επιχειρησιακοί Στόχοι της Διεύθυνσης Ελέγχου Οχημάτων και Εγκαταστάσεων είναι:
 
α. η ανάπτυξη και ο εκσυγχρονισμός του σχετικού με τον τεχνικό έλεγχο οχημάτων, νομοθετικού και κανονιστικού πλαισίου, η τεκμηρίωση και παρακολούθηση των εξελίξεων στις σχετικές με τον τεχνικό έλεγχο των οχημάτων διατάξεις του κοινοτικού δικαίου και η παρακολούθηση των εξελίξεων στο θέμα της προστασίας του περιβάλλοντος από τους εκπεμπόμενους από τα οχήματα ρύπους

β. Η ανάπτυξη και οργάνωση ενός σύγχρονου και αποτελεσματικού συστήματος κεντρικής εποπτείας, ελέγχου και υποστήριξης των φορέων που διενεργούν τεχνικούς ελέγχους οχημάτων και του θεσμού της Κάρτας Ελέγχου Καυσαερίων και Θορύβου Οχημάτων, καθώς και όλων των ελεγκτικών μηχανισμών και φορέων που τους ανατίθεται η διενέργεια επιθεωρήσεων σε οχήματα και εγκαταστάσεις τεχνικού ελέγχου, εξυπηρέτησης οχημάτων, σχολές / κέντρα εκπαίδευσης οδηγών, κ.λπ., προς αξιολόγηση διαπίστωση του βαθμού συμμόρφωσης αυτών με το ισχύον κανονιστικό πλαίσιο.
 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.