Λεβέντης από Πάπαρη: Βλέπω εκλογές τον Ιούλιο (vid)

Λεβέντης από Πάπαρη: Βλέπω εκλογές τον Ιούλιο (vid)

Απρίλιος 10, 2016 - 14:44
0 σχόλια

Στην Αρκαδία και στο χωριό Πάπαρη βρέθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Κενρτώων Βασίλης Λεβέντης την Κυριακή 10 Απριλίου, για τον ετήσιο εορτασμό της επετείου συστάσεως του 1ου επίσημου Στρατοπέδου των Ελλήνων.

Δίνοντας το δικό του μήνυμα για την επέτειο, ο κ. Λεβέντης αναφέρθηκε στον Γέρο του Μοριά Θεόδωρο Κολοκοτρώνη, ο οποίος, όπως υπογράμμισε, πάντα προκαλεί δέος, ενώ τον χαρακτήρισε τον μόνο έντιμο και ενωτικό οπλαρχηγό, τον οποίον αντί να τον τιμήσουν για την εντιμότητά του, τον έκλεισαν στη φυλακή όλοι οι αχάριστοι, όπως χαρακτηριστικά είπε. 

Ο Κολοκοτρώνης γνώρισε την αχαριστία και δεν είπε ποτέ το παραμικρό. Στάθηκε Έλληνας έως την τελευταία στιγμή.

Στη συνέχεια, ανέφερε ότι ο λόγος της επίσκεψής του στην επέτειο της σύστασης του πρώτου στρατοπέδου των Ελλήνων είναι το γεγονός ότι οι στιγμές για την πατρίδα είναι ανάλογες. «Αν και τώρα δεν υπάρχουν οι στρατιές των Τούρκων να επιτεθούν, υπάρχουν τα δικά μας λάθη και τα λάθη των κυβερνήσεων του παρελθόντος που πτώχευσαν την Ελλάδα», είπε χαρακτηριστικά. 

Ο κ. Λεβέντης είπε ότι η Έλληνες πρέπει να ξεπεράσουν τους εγωισμούς και να ενωθούν, σαν λαός. Σήμερα θα λάβει χώρα μια σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, όπου ο κ. Λεβέντης, όπως είπε, θα τους τα ψάλει επειδή «πάνε να κόψουν συντάξεις και μισθούς και κοιτούν μόνο λογιστικά να συμμορφωθούν χωρίς να κάνουν ένα βήμα ανάπτυξης».

Σε λίγο θα θέλουμε νέα μνημόνια και νέα δάνεια

Σε ερώτησή μας για το αν βλέπει πρόωρες εκλογές, είπε ότι η κυβέρνηση χωλαίνει και οι επενδύσεις δεν έρχονται, και πιστεύει ότι σε έναν - ενάμιση μήνα θα έχουμε οικουμενική κυβέρνηση ή εκλογές το αργότερο τον Ιούλιο ή τον Σεπτέμβριο.

Έφη Καστραντά

 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Λεβέντης από Πάπαρη: Βλέπω εκλογές τον Ιούλιο


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.