Λεωνίδιο: Νέες «Ημέρες Σταδιοδρομίας» από την Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας (pics)

Λεωνίδιο: Νέες «Ημέρες Σταδιοδρομίας» από την Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας (pics)

Δεκέμβριος 10, 2023 - 14:05
0 σχόλια

Την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου στον Πολυχώρο «Φάμπρικα Πολιτισμού» στο Λεωνίδιο πραγματοποιήθηκε ημερίδα για τους μαθητές Λυκείου του Δήμου Νότιας Κυνουρίας από την Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας με τίτλο: «Ημέρες Σταδιοδρομίας».

Σκοπός της συγκεκριμένης ημερίδας από την Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας ήταν η ενημέρωσή των παιδιών γύρω από τις μεγάλες επενδύσεις της εγχώριας βιομηχανίας φαρμάκων στην Αρκαδία.

Οι μαθητές Λυκείου είχαν τη δυνατότητα να μάθουν για τις ευκαιρίες και προοπτικές καριέρας που δημιουργούνται στην περιοχή τους, σε έναν δυναμικό κλάδο με έντονα αναπτυξιακό αποτύπωμα.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας επιστήμονες και στελέχη της βιομηχανίας ανέλυσαν στους μαθητές τα πολλαπλασιαστικά οφέλη που έχουν οι επενδύσεις της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας για την Τρίπολη και γενικότερα την Αρκαδία.

Παρόμοια ημερίδα διοργανώθηκε και στην Τρίπολη την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου. Οι δύο ημερίδες διοργανώθηκαν στο ευρύτερο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της ΠΕΦ, «Ημέρες Σταδιοδρομίας», και σε συνέχεια της επιτυχημένης διοργάνωσης που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα τον Οκτώβριο στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.