Λένον: Φαβορί ο Αστέρας

Λένον: Φαβορί ο Αστέρας

Ιούλιος 26, 2018 - 12:30
0 σχόλια

Φαβορί έχρισε τον Αστέρα Τρίπολης ο προπονητής της Χιμπέρνιαν Νιλ Λένον κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου θέλοντας κάπως έτσι να μεταφέρει την πίεση στην αρκαδική ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νιλ Λένον

''Τον έχουμε δει αρκετά και ξέρουμε πως έχει στόχο να παίξει στους ομίλους. Το έχει πετύχει αυτό δύο με τρεις φορές στο παρελθόν, τα τελευταία πέντε χρόνια. Διαθέτει καλή ομάδα και τελείωσε καλά τη σεζόν, όπως άλλωστε και εμείς. Είναι έξυπνη ομάδα και θα είναι πολύ δύσκολο για εμάς.

Θεωρώ πως ο Αστέρας είναι το φαβορί, επειδή διαθέτει μεγαλύτερη εμπειρία σε αυτό το επίπεδο. Εμείς είχαμε πριν από δύο χρόνια τα ματς με την Μπρόντμπι. Παρόλα αυτά όμως είναι το πρώτο του επίσημο παιχνίδι και θα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε.

Παίζουμε στην έδρα μας και θα προσπαθήσουμε να τους μεταφέρουμε πίεση. Πρέπει να έχουμε υπομονή. Πρόκειται για δύο διαφορετικές σχολές ποδοσφαίρου και ίσως ο διαιτητής δει το ματς από άλλη οπτική γωνία, από ότι κάνουν οι Βρετανοί ρέφερι. Πάντως ανυπομονούμε και οι παίκτες κέρδισαν την ευκαιρία να βρίσκονται εδώ. Θέλουμε να διακριθούμε στον θεσμό''. 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.