Λαμπρόπουλος: «Γίνεται πολύ καλή δουλειά»

Λαμπρόπουλος: «Γίνεται πολύ καλή δουλειά»

Ιούλιος 21, 2010 - 11:50

Οι «διπλές» προπονήσεις συνεχίζονται στον Αστέρα μπαίνοντας πλέον στην τέταρτη εβδομάδα προετοιμασίας, αλλά η σειρά τους άλλαξε, καθώς σήμερα το πρωί έγιναν ασκήσεις τακτικής και τεχνικής στο γήπεδο με μπάλα, ενώ οι ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης θα γίνουν το απόγευμα.
Οι προπονήσεις θα είναι «διπλές» μέχρι και την Πέμπτη, ενώ για την Παρασκευή ο Βαγγέλης Βλάχος έχει προγραμματίσει πρωινή προπόνηση στο γήπεδο.
Την Παρασκευή εξ άλλου, ο Αστέρας θα δώσει το πρώτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, αφού θα αντιμετωπίσει στη Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο (7.30 μ.μ.).

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό κάθε μέρα στο γήπεδο, ενώ παράλληλα με τις προπονήσεις η σύσφιξη σχέσεων μεταξύ «νέων» και «παλιών» στην ομάδα βοηθήθηκε ακόμα περισσότερο από ένα μίνι-πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στο playstation που έχουν διοργανώσει στο ξενοδοχείο τις ημέρες αυτές.

Το ιατρικό ανακοινωθέν περιείχε ευχάριστες εξελίξεις, καθώς ο Γιάννης Σεντεμέντες μπήκε σήμερα το πρωί σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, ενώ οι Ουντότζι, Ροτζέριο ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, αλλά θα μπουν πολύ σύντομα σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Ο Ουντότζι θα μπει κανονικά στην απογευματινή προπόνηση, ενώ ο Ροτζέριο θα μπει στην πρωινή προπόνηση της Πέμπτης.

Μιλώντας για την προετοιμασία της ομάδας και τη δουλειά που γίνεται στον Αστέρα ο Βασίλης Λαμπρόπουλος δήλωσε: «Γίνεται μία πολύ καλή δουλειά από την αρχή της προετοιμασίας, με το πρόγραμμα να είναι βαρύ, αλλά στο συγκεκριμένο διάστημα είναι λογικό να συμβαίνει αυτό. Όλα τα παιδιά δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, ενώ θα ήθελα να επισημάνω πώς το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και πραγματικά νιώθουμε όλοι μέλη μίας μεγάλης οικογένειας.

Οι «παλιότεροι» παίκτες της ομάδας προσπαθούμε να εγκλιματίσουμε όσο γρηγορότερα και όσο καλύτερα γίνεται τους «νέους» ποδοσφαιριστές, κάτι που φαίνεται εύκολο, καθώς τα παιδιά που ήρθαν φέτος στον Αστέρα είναι πολύ καλά και στον χαρακτήρα τους.

Στη δεύτερη μου χρονιά στην ομάδα, θέλω να κάνω καλύτερη σαιζόν από την περσινή. Για αυτό δουλεύω σκληρά μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά. Ο Αστέρας έχει τα εχέγγυα να πάει καλύτερα από την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο και για αυτό δουλεύουμε όλοι. Πάνω από όλα μετράει να πάει καλά η ομάδα, όσο ψηλότερα γίνεται.

Σε αυτή την προσπάθεια θέλουμε και την συμπαράσταση του κόσμου. Είναι ωραίο να παίζεις σε γεμάτο γήπεδο και να νιώθεις τους φίλους της ομάδας στο πλευρό σου».

«Διπλές» προπονήσεις για την ομάδα νέων

Την ίδια στιγμή συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας νέων (Κ-21) με «διπλές» προπονήσεις επίσης, με τον άμεσο συνεργάτη του Βαγγέλη Βλάχου Νίκο Κοτσοβό να παρακολουθεί τις προπονήσεις.

Στο διάστημα της προετοιμασίας, το πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα βαρύ με πολύ τρέξιμο, αφού αυτή την περίοδο δίνεται προτεραιότητα στην καλή φυσική κατάσταση της ομάδας.
Μιλώντας για την προετοιμασία των νέων, ο προπονητής της ομάδας Οράσιο Γκονσάλβες δήλωσε: «Μέχρι τώρα γίνεται πολύ καλή δουλειά και χωρίς προβλήματα. Είναι πολύ σημαντικό να προσαρμοστούν οι νέοι ποδοσφαιριστές στο περιβάλλον και τη φιλοσοφία λειτουργίας των ακαδημιών.

Περιμένουμε να κάνουμε μία καλή σαιζόν και είναι σημαντικό να μπορέσουμε να ανεβάσουμε και φέτος παίκτες στην πρώτη ομάδα του Αστέρα. Νιώθουμε πλέον μεγάλη ευθύνη, κάθε μέρα και περισσότερο, αφού γνωρίζουμε καλά πώς όλη η Ελλάδα πλέον παρακολουθεί τη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του Αστέρα»

Η ομάδα νέων (Κ-21) απέκτησε εννέα ποδοσφαιριστές, ενώ δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να προχωρήσει και σε άλλες μεταγραφικές κινήσεις. Οι εννέα καινούργιοι ποδοσφαιριστές είναι οι παρακάτω: Νίκος Αναστασόπουλος (ΑΟ Κροκεών), Θεόδωρος Γιώτσας (Κατερίνη), Παναγιώτης Πετρούσης (Ν. Ιωνία), Γιώργος Διαμαντόπουλος, Κώστας Καλτσάς (Ξυλόκαστρο), Παναγιώτης Λαδάς (Αργοναύτης Κατάκολου), Βασίλης Πατσατζόγλου (Άνω Πετρούπολη) και Θανάσης Λυμπέρης (Κραταιός Λιβαδειάς).
Σε λίγες ημέρες θα ανακοινωθούν και τα πρώτα φιλικά παιχνίδια της ομάδας νέων, ενώ την Δευτέρα 26 Ιουλίου θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση της εφηβικής ομάδας (Κ-17) του Αστέρα.

Ειδήσεις: