Λαμπρή εκδήλωση των κληρώσεων με βραβεύσεις από την ΕΠΣ Αρκαδίας (pics,vid)

Λαμπρή εκδήλωση των κληρώσεων με βραβεύσεις από την ΕΠΣ Αρκαδίας (pics,vid)

Αύγουστος 24, 2023 - 11:17
0 σχόλια

Με λαμπρότητα, με επισημότητα αλλά και με την αίγλη που αξίζει και αρμόζει στην προσπάθεια αναβάθμισης του Αρκαδικού ποδοσφαίρου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 23 Αυγούστου στο ξενοδοχείο «Ακροθέα» η εκδήλωση των κληρώσεων των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Αρκαδίας.

Ήταν μια εκδήλωση που βρήκε όλο το Αρκαδικό ποδόσφαιρο μαζί με την ευχή για μια καλή αγωνιστική σεζόν, με υγεία, με δύναμη και υπομονή αλλά και με την ελπίδα πως οφείλουμε και πρέπει να κάνουμε συνολικά όλοι μαζί ένα ακόμα βήμα προς την αναβάθμιση του ποδοσφαίρου μας.

Η ΕΠΣ Αρκαδίας πραγματοποίησε τις κληρώσεις της πρώτης και της δεύτερης κατηγορίας αλλά και του κυπέλλου και παράλληλα έγινε μια σειρά ειδικών βραβεύσεων σε πρόσωπα και ομάδες από την περσινή χρονιά.

Ο Θανάσης Τσιοτίνας παρέλαβε το βραβείο Fair Play της χρονιάς, ΑΕΚ Τρίπολης Β’ και Λεωνίδιο Β’ βραβεύτηκαν ως τα πρώτα σωματεία που δημιούργησαν ομάδες Β’, οι προπονητές της Μικτής Αρκαδίας Δημήτρης Κόλλιας και Γιάννης Πασιαλής, η Γυναικεία ομάδα του Αστέρα Τρίπολης για την άνοδο της στην Α’ Εθνική, ο Άρης Τρίπολης, ο Νικηταράς Δολιανών και η Νεστάνη πήραν το Κύπελλο ήθους, ο Κώστας Ματθαιόπουλος ως πρώτος σκόρερ του παιδικού πρωταθλήματος, οι πρώτοι σκόρερ σε Α’ αλλά και Β’ Αρκαδίας αλλά και ο παλαίμαχος τερματοφύλακας Κώστας Λάγαρης ως ο πρώτος Αρκάς κίπερ που έπαιξε στην Α’ Εθνική.

 

Από την εκδήλωση αυτή έγινε γνωστό και το πρόγραμμα των δύο κατηγορίων (πατήστε ΕΔΩ) αλλά και του Κυπέλλου Αρκαδίας (πατήστε ΕΔΩ) με την βραδιά μεταξύ των παραγόντων των ομάδων να περιέχει αμέτρητα ποδοσφαιρικά πηγαδάκια και αναλύσεις αναφορικά με την νέα αγωνιστική χρονιά.

Στις κληρώσεις πέραν του συμβουλίου της ΕΠΣ Αρκαδίας βρέθηκε η συντριπτική πλειοψηφία εκπροσώπων των σωματείων, οι διαιτητές της ΕΠΣ Αρκαδίας ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης Γιώργος και Δημήτρης Μποροβήλος, ο team manager της Αρκαδίκης ΠΑΕ Παναγιώτης Δουφεξής και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης Γιάννης Αποστόλου.

Επίσης, έντονη ήταν η αυτοδιοίκητη παρουσία με τον Περιφειαράρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, τους αντιπεριφεριάρχες Χρήστο Λαμπρόπουλό και Μανώλη Σκαντζό, τον Δήμαρχο Τρίπολης Κώστα Τζιούμη μαζί με τον αντιδήμαρχο και αρμόδιο για θέματα αθλητισμού Δημήτρη Μακαρούνη και τον αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΤ Στέφανο Χατζόπουλο να δίνουν το «παρών».

Το Αρκαδικό ποδόσφαιρο είναι εδώ και σχεδιάζει με αισιοδοξία την νέα αγωνιστική σεζόν καθώς μπαίνουμε πια στην τελική ευθεία ενόψει της έναρξης των επίσημων διοργανώσεων.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Αρκαδίας


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.