Λακκούβες-«κρατήρες» ύστερα από έργα στην οδό Παρθενώνος στην Τρίπολη (pics)

Λακκούβες-«κρατήρες» ύστερα από έργα στην οδό Παρθενώνος στην Τρίπολη (pics)

Μάρτιος 10, 2017 - 21:01
0 σχόλια

Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Αρκαδίας, ιδίως δε στους περιφερειακούς δρόμους, παρουσιάζει εικόνα διάλυσης. Οι λακκούβες είναι πανταχού παρούσες και σε πολλές περιπτώσεις το οδικό δίκτυο δεν χρειάζεται μπαλώματα, αλλά ξήλωμα από την αρχή.

Αναγνώστης του Arcadia Portal μάς έστειλε φωτογραφίες από την οδό Παρθενώνος στην Τρίπολη,όπου μπορείτε να διαπιστώσετε το μέγεθος της καταστροφής που υπέστη ο δρόμος όταν πέρυσι, όπως μας πληροφορεί ο αναγνώστης, τον έσκαψαν για να περάσουν σωλήνες υδραγωγείου. Θεωρητικά, η υπηρεσία που πέρασε τις σωλήνες θα έπρεπε να είχε μεριμνήσει και για την αποκατάσταση του δρόμου μετά την... επέλαση. Ωστόσο, έναν χρόνο μετά καμία κίνηση δεν έχει γίνει, προκειμένου ο δρόμος να γίνει λειτουργικός και πάλι.

«Πέρσι το καλοκαίρι εργολάβος έσκαψε και πέρασαν σωλήνες υδραγωγείου για να τις συνδέσουν με το δίκτυο της πόλης. Η υπόσχεση ήταν πως αμέσως μετά ο δρόμος θα γινόταν όπως ήταν και καλύτερος. Ένα χρόνο μετά βλέπεται τα χάλια μας. Έχουμε σπάσει τα αυτοκίνητά μας», αναφέρει ο αναγνώστης.

Βάσει νόμου, οι υπηρεσίες οφείλουν να κάνουν και την αποκατάσταση των τμημάτων των οδών που σκάβουν, προκειμένου να εκτελέσουν τις απαραίτητες, οπωσδήποτε, εργασίες. Προς το παρόν, όμως, η οδός Παρθενώνος δεν θυμίζει δρόμο σύγχρονης πόλης, αλλά μια απέραντη... λακκούβα.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.