Λαγός vs Καζακόπουλος… Πράξη νούμερο τρία

Λαγός vs Καζακόπουλος… Πράξη νούμερο τρία

Δεκέμβριος 06, 2023 - 15:17
0 σχόλια

Λεωνίδιο εναντίον Παναρκαδικού η αλλιώς Φώντας Καζακόπουλος απέναντι στον Σπύρο Λαγό με το ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Α’ Αρκαδίας να κρύβει τις δικές του ξεχωριστές πτυχές.

Οι δυο τους είναι οι νεότεροι προπονητές ομάδων του νομού μας βαδίζοντας στο 33ο έτος της ηλικίας τους διαγράφοντας την δική τους ξεχωριστή πορεία με κοινά σημεία αναφοράς την προσήλωση στην δουλειά τους και τις φιλοδοξίες που μοιραία μπαίνουν στο κάδρο τους.

Ο Φώντας Καζακόπουλος έγινε ο νεότερος προπονητής που κατέκτησε πρωτάθλημα (αήττητος) στην Α’ Αρκαδίας οδηγώντας την περσινή χρονιά το Λεωνίδιο στον τίτλο βάζοντας ο ίδιος το όνομα του σε μια πολύ ξεχωριστή λίστα με την ομάδα του να συνεχίζει να διεκδικεί πράγματα με απόλυτη ανταγωνιστική συνέπεια.

Κύριο χαρακτηριστικό του ο μεθοδικός τρόπος δουλειάς του δίνοντας στην ομάδα του την δική του ποδοσφαιρική ταυτότητα σε αυτόν τον ενάμιση χρόνο που είναι στον ερυθρόλευκο πάγκο έχοντας περάσει στον απόλυτο βαθμό την φιλοσοφία του.

Ο Σπύρος Λαγός έγινε ο νεότερος προπονητής που κάθισε στον πάγκο του Παναρκαδικού αναλαμβάνοντας και αυτός πριν ενάμιση χρόνο τα ηνία της ομάδας σε μια πολύ δύσκολη περίοδο έπειτα από το υποβιβασμό από την Γ’ Εθνική ξεκινώντας το οικοδόμημα από το μηδέν σε μια μεταβατική στιγμή γεμάτη δυσκολίες.

Ο τρόπος δουλειάς του και το πλάνο του κράτησε πέρσι την αξιοπρέπεια του Παναρκαδικού όρθια και φέτος είναι αυτός που οδηγεί την ομάδα στο νέο ελπιδοφόρο της ξεκίνημα στην κορυφή φιλοδοξώντας το τριφύλλι να ανθίσει ξανά επί ημερών του.

Οι δυο τους πέραν των άλλων είναι καλοί φίλοι που δεν χάνουν σε κάθε ευκαιρία να το δείχνουν, υπήρξαν μαζί στην ίδια σχολή για το UEFA B’ πριν από σχεδόν δώδεκα μήνες στην Πάτρα και η προπονητική τους ιδιοσυγκρασία βρίσκεται σε κοντινή απόσταση.

Στο μεταξύ τους προπονητικό «bra defer» ο Φώντας Καζακόπουλος μετράει μία νίκη έναντι του Σπύρου Λαγού την 1η αγωνιστική του περσινού πρωταθλήματος ενώ υπάρχει ακόμα και μια ισοπαλία στις αναμετρήσεις του Λεωνιδίου με τον Παναρκαδικό και πάλι πέρσι στον δεύτερο γύρο στο παιχνίδι της Τρίπολης.

Τώρα θα βρεθούν εκ νέου αντιμέτωποι στην τρίτη πράξη του ενός απέναντι στον άλλον σε ένα κομβικό αγώνα και για τις δύο ομάδες με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον που αναμένεται να εμπεριέχει και αρκετή δόση τακτικής.

Λεωνίδιο - Παναρκαδικός και Φώντας Καζακόπουλος vs Σπύρος Λαγός την Κυριακή στις 15:00 στην αυλαία της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.