Λαδάκης: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον κόσμο»

Λαδάκης: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον κόσμο»

Μάρτιος 13, 2011 - 15:06

Η επόμενη μέρα από το ο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου, βρήκε τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα στο γήπεδο να ακολουθούν το προπονητικό πρόγραμμα. Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό αγώνα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ όσοι δεν αγωνίστηκαν έκαναν κανονικά προπόνηση.

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου μίλησε ένας από τους πρωταγωνιστές του Αστέρα στο φετινό πρωτάθλημα, ο Αντώνης Λαδάκης, ο οποίος αναφέρθηκε ακόμα στη μάχη της παραμονής, αλλά και στην έντονη παρουσία του κόσμου: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και να του αφιερώσω τη χθεσινή μας νίκη. Πραγματικά μας συμπαραστάθηκε στη δύσκολη προσπάθεια μας και τον θέλουμε το ίδιο κοντά μας και στα επόμενα παιχνίδια..

Θα ήθελα ακόμα να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου και αυτούς που αγωνίστηκαν, αλλά και όσους δεν αγωνίστηκαν. Όλοι είχαν πάθος σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και αυτό φάνηκε στον πανηγυρισμό του δεύτερου γκολ. Αν συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος, νομίζω πώς θα κρατήσουμε την ομάδα στη Σούπερ Λίγκ»

Σταύρος Κουκάκης
 

Ειδήσεις: