Κύπελλο Αρκαδίας: Τεγέα - Ορχομενός 3-0 (vid)

Κύπελλο Αρκαδίας: Τεγέα - Ορχομενός 3-0 (vid)

Σεπτέμβριος 16, 2023 - 19:05
0 σχόλια

Η Τεγέα ξεκίνησε με το «δεξί» τις υποχρεώσεις της στον θεσμό του Κυπέλλου Αρκαδίας καθώς στο παιχνίδι του Σαββάτου για την 1η φάση κέρδισε στο γήπεδο της Επισκοπής με σκορ 3-0 τον Ορχομενό Λεβιδίου.

Ο Γρηγόρης Τσαλγιτζόπουλος στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Τεγέας με τον Χρήστο Καραμπέτσο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 65’ να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του και τον Νίκο Γκιουμέ στο 78’ να γράφει το τελικό 3-0.

Δείτε στο βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τον αγώνα Κυπέλλου Αρκαδίας ανάμεσα στην Τεγέα και τον Ορχομενό Λεβιδίου.

Τεγέα: Βελισσάρης, Γραμματικάκης, Γιαννόπουλος, Τσαλγιτζόπουλος Θ., Πλαντζάς Π., Πλαντζάς Κ., Στασινός, Χαραλαμπόπουλος, Τσαλγιτζόπουλος Γ., Καραμπέτσος, Νάτσης.

Ορχομενός Λεβιδίου: Καρβουνιάρης, Βαρδιάμπασης, Αργυρόπουλος Λ., Καλογερόπουλος, Σταμάτης, Στεργίου, Σωτηρόπουλος, Γιαννουσόπουλος, Λαμπράκης, Αργυρόπουλος Στ., Παπακώστας.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Κύπελλο Αρκαδίας: Τεγέα - Ορχομενός 3-0


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.