Κύπελλο Αρκαδίας: Παναρκαδικός - ΑΕΚ Τρίπολης 7 - 1 (vid)

Κύπελλο Αρκαδίας: Παναρκαδικός - ΑΕΚ Τρίπολης 7 - 1 (vid)

Σεπτέμβριος 17, 2017 - 19:39
0 σχόλια

Ο Παναρκαδικός επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί επικρατώντας άνετα με σκορ 7-1 της μαχητικής ΑΕΚ Τρίπολης για την Β’ φάση του κυπέλλου Αρκαδίας στο γήπεδο του το απόγευμα της Κυριακής 17 Σεπτεμβρίου παίρνοντας παράλληλα το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού.

Το παιχνίδι δεν χρίζει ιδιαίτερης κριτικής με το τελικό σκορ να μαρτυρά την εικόνα του με το τριφύλλι να δείχνει την ανωτερότητα του και το κιτρινόμαυρο νεανικό σύνολο από την άλλη να γεμίζει πολύτιμες εμπειρίες ενόψει της συνέχειας.

Σκόρερ για τον Παναρκαδικό οι Νάνος 5’, 33’, Λουκόντζια 29, 45+1, Συρεγγέλας 51’ με πέναλτι, Απειρανθίτης 86’ και Τζόρτζ 93’ για την ΑΕΚ Τρίπολης το γκολ της τιμής πέτυχε ο Ανδριανός με φανταστικό διαγώνιο φαλτσαριστό σουτ έπειτα από εξαιρετική προσπάθεια του Γιαννούλη στο πιο όμορφο τέρμα της αναμέτρησης.

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Γιώργος Αντωνόπουλος): Πετρόπουλος, Τσέκος, Μπούτας (63’ Μπινιώρης), Καπετανάκης, Νάνος (63’ Αλέμης), Τσιώλης, Νάτσης, Απειρανθίτης, Λουγκότζια (63’ Γιουκούδης), Συρεγγέλας, Λυμπερόπουλος (81’ Όμπόσου).

ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Κώστας Καλογιαννίδης): Κόλλιας, Κιντής, Σκουντριάνος (58’ Γιαννούλης), Λιακόπουλος, Καψής, Μπίσσιας (58’ Συκαράς), Φατούρος (66’ Σκαρλής), Πετρόπουλος, Ανδριανός (87’ Μεϊδάνης), Λιαρίκος, Πρίφτι.

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από την αναμέτρηση του Παναρκαδικού με την ΑΕΚ Τρίπολης.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Παναρκαδικός-ΑΕΚ Τρίπολης 7-1


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.