Κύπελλο Αρκαδίας: Με δύο ομίλους, Παναρκαδικό και Λεωνίδιο

Κύπελλο Αρκαδίας: Με δύο ομίλους, Παναρκαδικό και Λεωνίδιο

Αύγουστος 15, 2017 - 19:01
0 σχόλια

Το κύπελλο Αρκαδίας είναι η πρώτη χρονικά επίσημη διοργάνωση για τις ομάδες των τοπικών πρωταθλημάτων του νομού μας καθώς προς τα τέλη Αυγούστου θα πραγματοιηθούν αγώνες για την πρώτη φάση.

Στον φετινό θεσμό του κυπέλλου Αρκαδίας θα λάβουν μέρος συνολικά 16 ομάδες μεταξύ των οποίων ο Παναρκαδικός και το Λεωνίδιο που επιστρέφουν και πάλι στον φετινό θεσμό μετά την απόφαση να μην διεξαχθεί το Κύπελλο Γ' Εθνικής.

Ως είθιστε οι ομάδες χωρίστηκαν σε δύο ομίλους με βάση τα γεωγραφικά κριτήρια ενώ τις επόμενες ημέρες και πιο συγκεκριμένα στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί και η κλήρωση του κυπέλλου Αρκαδίας για το αγωνιστικό έτος 2017-2018.

Ο πρώτος όμιλος αποτελείται από 7 ομάδες και ο δεύτερος όμιλος από 9. Επίσης υπάρχουν 12 ομάδες από την Α'  Αρκαδίας (όλες του νέου πρωταθλήματος), 2 από την Β' Αρκαδίας (Ηρακλής Βερβένων, Ολυμπιακός Λεωνιδίου) και 2 από την Γ' Εθνική κατηγορία (Λεωνίδιο, Παναρκαδικός).

1ος όμιλος

ΑΕΚ Τρίπολης 

Δόξα Μεγαλόπολης

Μαντινειακός

Ορχομενός Λεβιδίου

Παναρκαδικός

Πανιώνιος Μεγαλόπολης

Τεγέα

2ο όμιλος

Απόλλων Τυρού

Αχιλλέας

Βρασιές

Ερμής Μελιγούς

Ηρακλής Βερβένων

Κορακοβούνι

Λεωνίδιο

Ολυμπιακός Λεωνιδίου

Πανθυρεατικός

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.