Κυκλοφόρησε το πρώτο άλμπουμ του Ανδρέα Κουρέτα από την Τρίπολη (vid)

Κυκλοφόρησε το πρώτο άλμπουμ του Ανδρέα Κουρέτα από την Τρίπολη (vid)

Μάιος 23, 2016 - 14:07
0 σχόλια

Photo by Panos Circu

Στα αφτιά μας έφτασε ένα νέο τραγούδι από τους Given Free Rein το οποίο και κυκλοφόρησε τη Δευτέρα 23 Μαΐου. Το «Ιn-Ear Trip» είναι ένα σκοτεινό μελωδικό άλμπουμ που αποτελείται από 10 κομμάτια.

Ένα από τα μέλη της μπάντας είναι ο Αντρέας Κουρέτας ο οποίος κατάγεται από την Τρίπολη.

Τον Απρίλη του 2013 στα Εξάρχεια ο Ανδρέα Κουρέτα ξεκίνησε το «Ιn-Ear Trip», που είναι το ταξίδι του μυαλού μέσα στον σκοτεινό δρόμο της πόλης προς το φως του αύριο. Η εσωτερική φωνή ακούγεται μόνο όταν η μουσική πυροδοτήσει τη φαντασία και την ψυχή, μόλις τα ακουστικά μπουν στα αφτιά, φτάσει η μουσική στο μυαλό και συνεπάρει τον νου μακριά.

Σημαντικό ρόλο στο στήσιμο του όλου project έχει ο Γιώργο Μπόκος (STONE COLD DEAD, Εx-ROTTING CHRIST), ο οποίος έχει κάνει την παραγωγή, τη μίξη και το mastering του δίσκου. Οι ηχογραφήσει όλων των οργάνων έγιναν στο Grindhouse Studio Athens από το Γιώργο Μπόκο. Τα drums ηχογραφήθηκαν στο Matrix Studio Athens από το Γιώργο Μπόκο και το Δημήτρη Μισυρλή. Ο Ντίνος Ρούλος (NIGHTSTALKER) είναι ο ντράμερ της μπάντας και το χαρακτηριστικό, δυναμικό του παίξιμο έδωσε στον δίσκο ένα φοβερό groove.

Τις φωτογραφίες της μπάντας και του δίσκου επιμελήθηκε ο Πάνος Μουρλάς, το εξώφυλλο και τα video ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος από το δημιουργικό γραφείο Drunk Design.

Το ομώνυμο τραγούδι του δίσκου «In-Ear Trip» είναι το πρώτο κομμάτι που ανεβαίνει στο Διαδίκτυο με τη μορφή ενός lyric video.
 

Ειδήσεις: 
Video: 

Given Free Rein - In-Ear Trip / Lyric Video


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.