Ξεκίνησαν τα μαθήματα μπριτζ του νεοσύστατου Αρκαδικού ομίλου (photos&video)

Ξεκίνησαν τα μαθήματα μπριτζ του νεοσύστατου Αρκαδικού ομίλου (photos&video)

Οκτώβριος 21, 2013 - 12:22
2 σχόλια

Διεξήχθη χθες Κυριακή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο «Άρτεμις», το δεύτερο μάθημα του αθλήματος του μπρίτζ με αρκετούς λάτρεις να το τιμούν δεόντως, απολαμβάνοντας τη διαδικασία του παιχνιδιού.

Ο κος Γιάννης Μαλλιάρας μέλος προσωρινής διοίκησης του συλλόγου, μιας και ο σύλλογος μετρά μόλις δύο μήνες, καθώς και μέλος της επιτροπής μίλησαν μαζί με την προσωρινή πρόεδρο του συλλόγου στην κάμερα, λέγοντας ότι το εν λόγω παιχνίδι είναι καθαρά πνευματικό, η συμμετοχή μεγαλώνει καθώς περνάει ο καιρός και όλοι οφείλουν να αποδεσμευτούν από ταμπού που ενδεχομένως να κρύβονται για το συγκεκριμένο άθλημα και να συμμετέχουν.

Το μπριτζ (bridge), σημαίνει γέφυρα, άρα γεφυρώνονται σχέσεις μεταξύ ανθρώπων, κοινωνικοποιούνται και νιώθουν πιο κοντά οι παίκτες μεταξύ τους, πράγμα το οποίο επιβάλλεται σ’ αυτούς τους καιρούς.
Ο κος Παναγιώτης Ευσταθίου δάσκαλος του αρκαδικού ομίλου μπριτζ, είναι υπεύθυνος για την εκμάθηση του αθλήματος, κάτι το οποίο αναλαμβάνει δωρεάν, χαρίζοντας γνώση αλλά και χαρά στους παίκτες.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το συγκεκριμένο άθλημα, αποτελεί για πολλές χώρες της βόρειας Ευρώπης, εκπαιδευτικό τρόπον τινά άθλημα, μιας και εντάσσεται σε εκπαιδευτικά αναλυτικά προγράμματα, όπως δήλωσαν οι υπεύθυνοι του αρκαδικού ομίλου.

Ευαγγελία Παπαθανασίου

Video: 

youtube://v/7UtsOzcKRwA


2 Σχόλια

ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΟΥΝ.

Προφανώς ο σχολιαστής 13:47 δεν έχει μάθει στη ζωή του να προσφέρει αφιλοκερδός. Τα βλέπει όλα με όρους Ευρώ και για αυτό του φαίνεται παράξενο. Δεν πειράζει. Παρ' όλα αυτά υπάρχουν άνθρωποι που ειδικά σε μια τόσο δύσκολη οικονομική συγκυρία προσφέρουν τον χρόνο τους και τις γνώσεις τους και παίρνουν χαρά μέσα από αυτό. Εύχομαι καλή αρχή!