Κρυμμένο κόσμημα η Αρκαδία για τον παρουσιαστή του Τravel Channel (video)

Κρυμμένο κόσμημα η Αρκαδία για τον παρουσιαστή του Τravel Channel (video)

Ιούνιος 02, 2015 - 11:40
0 σχόλια

Στην Αρκαδία βρέθηκε ο διάσημος παρουσιαστής του Travel Greece Jonathan Phang τις προηγούμενες ημέρες με αφορμή και τα εγκαίνια του Menalon Trail.

Ο κ.  Jonathan Phang βρέθηκε και στην Τρίπολη και μίλησε στην κάμερα του Arcadia Portal για τις εντυπώσεις του από την Αρκαδία και ιδιαίτερα από τα χωριά της Γορτυνίας που είχε τη χαρά να επισκεφθεί.

Αναλυτικά είπε:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ καθώς δεν ήξερα τι με περιμένει. Έχω μείνει έκπληκτος. Ακούγοντας Ελλάδα σκέφτεσαι τις καλοκαιρινές διακοπές, τα νησιά και την Ακρόπολη αλλά ερχόμενος εδώ ανακάλυψα ένα κρυμμένο κόσμημα. Το φαγητό είναι εντυπωσιακό και το απόλαυσα καθώς στο Λονδίνο δεν έχουμε πολύ ελληνικό φαγητό. Το κρέας είναι εξαιρετικής ποιότητας, όλα αυτά τα τυριά είναι εκπληκτικά και τα λαχανικά πολύ φρέσκα».

Ο Jonathan Phang έμεινε κατενθουσιασμένος με τον μπακλαβά, αλλά τόνισε ότι είναι «κακός» καθώς η γεύση του θα γίνει η «καταστροφή» του.

«Γενικά πέρασα πάρα πολύ όμορφα και χάρηκα που επισκέφθηκα όλα αυτά τα χωριά της Γορτυνίας και θα ήθελα να ξαναβρεθώ σε αυτά τα μέρη. Έμεινα ενθουσιασμένος από τα βουνά και τη φύση.»

Video: 

ArcadiaPortal.gr Κρυμμένο κόσμημα η Αρκαδία για τον παρουσιαστή του Τravel


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.