Krav Maga για φιλανθρωπικό σκοπό στην Τρίπολη (pics,vid)

Krav Maga για φιλανθρωπικό σκοπό στην Τρίπολη (pics,vid)

Ιανουάριος 26, 2017 - 09:16
0 σχόλια

Όλο και περισσότερους υποστηρικτές κατακτά το Krav Maga στην Τρίπολη καθώς αρκετοί είναι αυτοί που θέλουν να μάθουν τρόπους αντιμετώπισης για πολλά διαφορετικά είδη και καταστάσεις βίας, καθώς και τακτικές ενάντια σε επιθέσεις από έναν ή πολλούς άοπλους ή ένοπλους επιτιθέμενους.

Το Krav Maga στα εβραϊκά σημαίνει μάχη επαφής -contact fight- και είναι μια πολεμική τέχνη που δημιουργήθηκε από τον Ίμι Λίχτενφελντ. Επικεντρώνεται αποκλειστικά στην αυτοάμυνα καθώς και στην προστασία άλλων, προσφέροντας στον ασκούμενο μοναδικές και πολύ εξελιγμένες μεθόδους και τακτικές μάχης.

Η Combat Team Tripolis σε συνεργασία με το Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Τρίπολης την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης συνδιοργάνωσαν Σεμινάριο Αυτοάμυνας Krav Maga.

Η εκπαίδευση έγινε υπό την καθοδήγηση krav maga mentality Νότιου Ελλάδας Δελή Βασίλη και της ομάδας του για φιλανθρωπικό σκοπό, και όλα τα έσοδα διατέθηκαν για την ενίσχυση του έργου «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Έφη Καστραντά

Video: 

ArcadiaPortal.gr Σεμινάριο αυτοάμυνας για φιλανθρωπικό σκοπό στην Τρίπολη


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.