Κουτσούμπας: Να εκλέξουμε πολύ περισσότερους «Πελετίδηδες» σε όλη την Ελλάδα

Κουτσούμπας: Να εκλέξουμε πολύ περισσότερους «Πελετίδηδες» σε όλη την Ελλάδα

Οκτώβριος 06, 2023 - 17:45
0 σχόλια

φωτογραφία αρχείου arcadiaportal.gr

Επίσκεψη στην Πάτρα πραγματοποιεί την Παρασκευή ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, όπου συναντήθηκε στο κεντρικό εκλογικό περίπτερο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» με τον δήμαρχο Πατρέων και εκ νέου υποψήφιο, Κώστα Πελετίδη, καθώς και με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Σωτήρη Παρίση.

Κατά την παρουσία του εκεί, ο Δημήτρης Κουτσούμπας έστειλε μήνυμα «νίκης και αισιοδοξίας» για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, τονίζοντας ότι στην Πάτρα «η αγωνιστική δημοτική αρχή με επικεφαλής τον Κώστα Πελετίδη έχει γίνει σημείο αναφοράς σε όλη την Ελλάδα, ακριβώς γιατί βάζει μπροστά τις ανάγκες των πολλών, του λαού και όχι τα κέρδη των λίγων».

«Την Κυριακή ψηφίζουμε τη ‘Λαϊκή Συσπείρωση’, με το ‘γαρύφαλλο’, παντού σε όλη τη χώρα, σε όλους τους Δήμους και τις Περιφέρειες. Για να εκλέξουμε πολύ περισσότερους ‘Πελετίδηδες’ σε όλη την Ελλάδα’», δήλωσε χαρακτηριστικά ο γραμματέας του ΚΚΕ.

«Μπροστά οι ανάγκες των πολλών, του λαού και όχι τα κέρδη των λίγων»

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.