Κουστένης: Δοκιμάσαμε τις δυνάμεις μας

Κουστένης: Δοκιμάσαμε τις δυνάμεις μας

Νοέμβριος 25, 2017 - 19:33
0 σχόλια

Στην μεγάλη προσπάθεια της ομάδας του κόντρα σε έναν ποιοτικό και πιο γεμάτο αντίπαλο με διαφορετικούς στόχους στάθηκε ο coach Κουστένης τονίζοντας πως ο Αρκαδικός δοκίμασε τις δυνάμεις του ενώ ερωτηθείς για την διαιτησία ανέφερε πως ο ΣΕΦΑ μάτωσε για να παέι στις βολές σε σχέση με την ευκολία που πήγε στην γραμμή ο Απολλωνας.

Αναλυτικά όσα είπε ο coach Κουστένης

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα: «Ο Απόλλωνας είναι μια ομάδα με ποιότητα και βάθος και σίγουρα με πιο μεγάλο μπάτζετ.  Όμως όπως έχουμε πει μπάσκετ δεν παίζουν τα χρήματα και όταν περνάμε τις τέσσερις γραμμές όλα αυτά τα ξεχνάμε. Πραγματικά κάναμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια στον αγώνα αυτό. Παίρνουμε κάποια θετικά μηνύματα με βάση την εμφάνιση και έχουμε περιθώρια βελτίωσης για την συνέχεια από την άλλη όμως μας προβληματίζει ότι δεν κάναμε μια ανάλογη εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΛ εδώ και στον Παπάγου την προηγούμενη αγωνιστική γιατί ίσως τα αποτελέσματα να ‘ήταν διαφορετικά.

Δυστυχώς παρά την πολύ καλή εικόνα που είχαν τα παιδιά και τις απουσίες του Γιάννη Προδρόμου που δεν ήταν καθόλου στο γήπεδο λόγω ίωσης και του Γιάννη Σίνη θεωρώ ότι κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια απέναντι σε μια ομάδα που ξεκάθαρα οι στόχοι της είναι να μπει στα play offs  και να διεκδικήσει την άνοδο, απέναντι σε παίχτες μεγάλης κλάσης όπως είναι ο Άκερ. Δοκιμάσαμε τις δυνάμεις μας όμως στο τέλος μια λάθος πάσα, ένα άστοχο σουτ, ένα χαμένο ριμπάουντ είναι αρκετό για να κρίνει ένα τέτοιο παιχνίδι.

Περιθώρια μεμψιμοιρίας δεν υπάρχουν. Την Δευτέρα μένει να δούμε τι έχουμε κάνει σωστά και τι λάθος και να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι που είναι εκτός έδρας και είναι πολύ δύσκολο κόντρα στην Καστοριά».

Για το γεγονός ότι η φιλοξενούμενη ομάδα της Πάτρας σούταρε περισσότερες βολές σε σχέση με τον Αρκαδικό που στα δύο τελευταία δεκάλεπτα δεν πήγε στο μπόνους και το κατά πόσο έπαιξε ρόλο αυτό: «Θεωρώ ότι κάποια στιγμή στην εξέλιξη του αγώνα το γεγονός αυτό έπαιξε ρόλο. Τα φάουλ ήταν υπερδιπλάσια εις βάρος μας. Σχετικά εύκολα σφυρίζονταν φάουλ κατά μας. Τον Άκερ τον σεβόμαστε και είναι πολύ μεγάλος παίχτης αλλά κάποια στιγμή σκόραρε μόνο από βολές.  Σούταρε 10 βολές που σημαίνει πως οι μισοί του πόντοι ήταν από την γραμμή. Κυριολεκτικά εμείς για να πάρουμε ένα σφύριγμα έπρεπε να ματώσουμε. Γνωρίζουμε την κατάσταση και δεν στεκόμαστε σε αυτό κοιτώντας την ομάδας».

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.