Κώστας Τζιούμης: Νίκησε η αυτοδιοίκηση, νίκησε και η Τρίπολη

Κώστας Τζιούμης: Νίκησε η αυτοδιοίκηση, νίκησε και η Τρίπολη

Ιούνιος 03, 2019 - 01:30
0 σχόλια

Το πρώτο μήνυμα του Κώστα Τζιούμη μετά την εκλογή του σαν δήμαρχος Τρίπολης!

Φίλες και φίλοι 
Αγαπητοί συμπολίτες 
Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής, διότι μπορώ να το πω, να το δηλώσω υπεύθυνα: Νίκησε η αυτοδιοίκηση, νίκησε και η Τρίπολη. 
Μετά από έναν έντονο αλλά πολιτισμένο προεκλογικό αγώνα όπου η κάθε παράταξη παρουσίασε το προγραμμα της, τις δυνατότητες και το όραμα της, οι πολίτες του Δήμου μας αποφάνθηκαν: "Τρίπολη Αύριο!".
Μας εμπιστεύθηκαν και μας αναθέτουν τις τύχες τουτόπου μας και περιμένουν από εμάς να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών τους. 
Αφού πρώτα συγχαρώ τον, μέχρι σήμερα, μεγάλο αντίπαλο Γιάννη Σμυρνιώτη, για το επίπεδο του προεκλογικού αγώνα, από αύριο όμως πολύτιμο και έμπειρο συνεργάτη στη διαχείριση των κοινών, αφού συγχαρώ και τις άλλες παρατάξεις και τις καλέσω σε κοινή προσπάθεια για την αντιμετώπιση των δυσκολιών που μας περιμένουν, ΔΗΛΩΝΩ, η ψήφος των συμπολιτών μας είναι τιμή αλλά και ευθύνη για μας. Το "συμβόλαιο" που συνυπογράφουμε θα τηρηθεί κατά γράμμα. Από αύριο κιόλας αρχίζουμε δουλειά. Κι όπως και στις προεκλογικές ομιλίες μας είπα θέλω και περιμένω έμπνευση και βοήθεια από όλους, προπαντός από τους επιλεγμένους αντιπροσώπους σας. Σας ευχαριστώ πολύ όλους!

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.