Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις για την Άλωση αύριο (video)

Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις για την Άλωση αύριο (video)

Σεπτέμβριος 24, 2011 - 22:28
1 σχόλια

Κορυφώνονται αύριο Κυριακή οι εκδηλώσεις του Δήμου Τρίπολης για την Άλωση της Τριπολιτσάς. Στις 07:15 θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες όλων των εκκλησιών. Στις 10:30 θα τελεστεί χοροστατούντος του Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας Επίσημη Δοξολογία στον Ι.Ν Αγίου Βασιλείου ενώ θα εκφωνηθεί στο πέρας αυτής

και ο πανηγυρικός της ημέρας. θ ακολουθήσει στις 11:00 Αρχιερατικό Επιμνημόσυνος Δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Αρχιερέων και προκρίτων . θ ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων και στον ανδριάντα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη . Οι εκδηλώσεις θα κλείσουν με την μεγάλη παρέλαση στις 11:45. 

 Σήμερα το βράδυ εν τω μεταξύ και στα πλαίσια των ίδιων εκδηλώσεων, στην πλατεία Άρεως πραγματοποιήθηκε μουσικοχορευτική εκδήλωση με τη συμμετοχή συλλόγων της πόλης. 

Υ.Γ :Το βίντεο είναι απο την στιγμή της προσέλευσης στο χώρο της πλατείας των μελών των συλλόγων οι οποίοι φορώντας παραδοσιακές στολές διέσχισαν τραγουδώντας την πόλη  για να καταλήξουν στο χώρο της εκδήλωσης και φυσικά να κλέψουν τα βλέμματα όσων απολάμβαναν εκείνη την ώρα στην πλατεία τον καφέ ή το φαγητό τους.

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/cc7ZFMYrV0g


Υπάρχει 1 Σχόλιο

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΣΗΜΕΡΑ,ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ(ΝΟΜΙΖΩ).ΠΑΡΕΛΑΥΝΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ.ΤΙ ΠΙΟ ΑΝΑΓΚΑΙΟ.ΕΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.