Κορωνοϊός: Αυστηρά μέτρα σε ΚΤΕΛ - Έλεγχοι στα διόδια της Ελευσίνας ενόψει Πάσχα

Κορωνοϊός: Αυστηρά μέτρα σε ΚΤΕΛ - Έλεγχοι στα διόδια της Ελευσίνας ενόψει Πάσχα

Απρίλιος 06, 2020 - 19:45
0 σχόλια

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, αναμένεται να αυστηροποιηθούν οι έλεγχοι τόσο στα ΚΕΤΛ όσο και στα διόδια της χώρας, ενόψει Πάσχα.

Ο στόχος είναι μάλιστα, να μην περάσει κανείς από τα διόδια της Ελευσίνας χωρίς να έχει ελεγχθεί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η κυβέρνηση εξετάζει τον διπλασιασμό των προστίμων από τα 150 ευρώ στα 300 ευρώ για την άσκοπη μετακίνηση, αλλά και τον έλεγχο πάνω από το 70% των διερχόμενων οχημάτων από τα διόδια, προκειμένου να μην μεταβούν στην επαρχία, που έχει μειωμένες δυνατότητες αντιμετώπισης περιστατικών κορωνοϊού.

Το πρωί της Δευτέρας, εστάλη στα ΚΤΕΛ Αττικής έγγραφο με το οποίο ειδοποιούνται οι οδηγοί των λεωφορείων πως θα οδηγούνται στο αυτόφωρο σε περίπτωση που εντοπιστούν να μεταφέρουν εκτός Αττικής άτομα τα οποία δεν έχουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για το ταξίδι.

Με βάση τον περιορισμό της κυκλοφορίας, στην επαρχία μπορεί μεταβεί μόνο όποιος αποδείξει ότι εκεί είναι η μόνιμη κατοικία του, με την Τροχαία να κάνει έφοδο στα ΚΤΕΛ Κηφισού και να εντοπίζει 17 άτομα τα οποία είχαν βάλει εισιτήριο και θα έφευγαν για Γιάννενα.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.