Κορωνοϊός: 3 νέοι θάνατοι, 31 νέα κρούσματα και 495 συνολικά στην Ελλάδα

Κορωνοϊός: 3 νέοι θάνατοι, 31 νέα κρούσματα και 495 συνολικά στην Ελλάδα

Μάρτιος 20, 2020 - 18:06
0 σχόλια

Ο ειδικός λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας ενημέρωσε την Παρασκευή 20 Μαρτίου ότι στη χώρα μας 31 νέα κρούσματα, συνολικά 495, 84 έχουν απροσδιόριστη πηγή μετάδοσης, τα περισσότερα επιβεβαιωμένα είναι στην Αθήνα.

90 ασθενείς νοσηλεύονται, οι 20 διασωληνωμένοι.

19 έχουν λάβει εξιτήριο.

Μέσος όρος ηλικίας διασωληνωμένων, άνω των 72 ετών.

Κατέληξαν τρεις συμπολίτες μας, άνδρες, με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα.

Συστρατεύεται στην εργαστηριακή επιτήρηση ειδική ομάδα που την συντονίζει διακεκριμένη επιτροπή επιστημόνων, σημείωσε, επίσης, ο κ. Τσιόδρας, ενώ επεσήμανε ότι παραμένουμε εντός των προβλέψεων. Παράλληλα, ζήτησε συμμόρφωση με τα μέτρα, διότι αυτά θα κρίνουν την πορεία της πανδημίας τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Όσο πιο πολύ προσέξουμε, τόσο καλύτερη θα είναι η εικόνα.

Δεν μπορούν να πλημμυρίζουν οι δρόμοι με εκδρομείς. Σας παρακαλώ, το ελάχιστο που μπορείτε να κάνετε, είναι να μην έρθετε με κανέναν σε επαφή. Δεν είναι διακοπές. Αυτές οι συμπεριφορές υποβαθμίζουν όλη μας την προσπάθεια.

Αυτό υπογράμμισε ο κ. Τσιόδρας, απευθυνόμενος σε εκείνους που φεύγουν στην επαρχία, και ζητώντας τους να μην θέσουν σε κίνδυνο κοινωνίες όπου δεν υπάρχει μετάδοση ούτε κρούσμα.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.