Κοπή πίτας για τον Σύλλογο Λίμνης «Το Άγαλι»

Κοπή πίτας για τον Σύλλογο Λίμνης «Το Άγαλι»

Ιανουάριος 12, 2015 - 13:50
0 σχόλια

Με την συμμετοχή Μελών και Φίλων του Συλλόγου, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΙΜΝΗΣ «ΤΟ ΑΓΑΛΙ» στο χωριό. Την πίτα ευλόγησε ο εφημέριος του Ναού κ. Στυλιανός Πρεβεζιάνος με την συνοδεία ψαλμών του ιεροψάλτη και εκπροσώπου του χωριού κ. Ηλία Τρυφωνόπουλου. Το παρόν έδωσαν και οι κ.κ. εκπρόσωποι των διπλανών χωριών όπως: Παναγιώτης Νταγιάντης (Χωτούσσα), Δημήτριος Κολλίντζας (Βλαχέρνα), Ιωάννης Ντόκος (Κώμη) και Αθανάσιος Σιάννης (Παλαιόπυργο).

Επίσης παρευρέθηκαν ο Βουλευτής Αρκαδίας της Ν.Δ. κ. Κώστας Βλάσης, ο Αντιδήμαρχος Δήμου Τρίπολης κ. Σταμάτης Χαράλαμπος και ο Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Τρίπολης κ. Παναγιώτης Παπαχρόνης. Χαιρετισμό του Υφυπουργού Ανάπτυξης κ. Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου και Περιφερειακού Συμβούλου κ. Γεωργίου Ρουμελιώτη μετέφερε η Πρόεδρος του Συλλόγου Αικατερίνη Κουρή. Η πίτα ήταν προσφορά των γυναικών: κ.κ. Δήμητρας Βαρδουνιώτη, Χαραλαμπίας Πετροπούλου και Παρασκευής Τρυφωνοπούλου. Το φλουρί κέρδισε  η κ. Αθανασία Κοντοράβδη και της ευχόμαστε υγεία και τύχη για πάντα στη ζωή της.

Επίσης ευχόμαστε σε όλους «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ» και του χρόνου!

Σύλλογος Λίμνης «Το Άγαλι»

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.