Κονταροχτυπήματα για την 5η θέση στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Αρκαδία

Κονταροχτυπήματα για την 5η θέση στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Αρκαδία

Σεπτέμβριος 07, 2015 - 20:18
0 σχόλια

Με τις εκλογές να βρίσκονται προ των πυλών, τα κόμματα και οι νομαρχιακές επιτροπές τρέχουν για να συμπληρώσουν τα τελικά ψηφοδέλτια, τα οποία θα εκτυπωθούν και θα τεθούν στην κρίση των ψηφοφόρων στις 20 Σεπτεμβρίου.

Η ΝΔ φαίνεται να είναι καζάνι που βράζει, καθώς τα ψηφοδέλτια δεν έχουν κλείσει και το πολιτικό σκηνικό φλέγεται, με τα ονόματα να γράφονται και να σβήνονται στις λίστες. Όπως και στις εκλογές του Ιανουαρίου, εξάλλου. Τότε, η ΝΔ ανακοίνωσε επισήμως τις λίστες των υποψηφίων για τους νομούς της χώρας στις 9 Ιανουαρίου. Τώρα, μόλις δύο εβδομάδες πριν από τις εκλογές, επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει. 

Να υπενθυμίσουμε ότι για την Αρκαδία οι υποψήφιοι βουλευτές ήταν οι:

Βλάσης Κων/νος 
Λυκουρέντζος Ανδρέας 
Παναγιωτόπουλος Ιωάννης 
Τατούλη Παρασκευή
Τσαφαράς Κων/νος

Μόλις δεκατρείς ημέρες, λοιπόν, πριν από τις εκλογές και το βλέμμα είναι στραμμένο στις δημοσκοπήσεις, οι οποίες δείχνουν μικρές διαφορές ανάμεσα στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ, ζωντανεύοντας την ελπίδα ότι η Νέα Δημοκρατία θα είναι πρώτο κόμμα. Και, ως φαίνεται, στο ψηφοδέλτιο της Αρκαδίας γίνεται πραγματική μάχη για την πέμπτη θέση.

Τα ονόματα, ανεπίσημα μέχρι αυτή τη στιγμή, που θεωρείται όμως βέβαιον ότι θα μπουν στο ψηφοδέλτιο, είναι αυτά των κκ. Βλάση, Λυκουρέντζου και Τατούλη, και με επιφύλαξη του κ. Ευστάθιου Κούλη από τα Λαγκάδια Γορτυνίας.

Στους κύκλους του κόμματος ακούγεται και το όνομα του κ. Τσαφαρά, ο οποίος ήταν υποψήφιος και στις προηγούμενες εκλογές του Ιανουαρίου, αλλά και του Βασίλη Κοντοζαμάνη, ο οποίος ήταν υποψήφιος βουλευτής στις εκλογές του 2012 και, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει βρεθεί στην Τρίπολη και στα στρατηγεία του κόμματος. Επίσης, το όνομα το οποίο «κονταροχτυπιέται» στη μάχη για την 5η θέση στο ψηφοδέλτιο με εκείνο του κ. Τσαφάρα, και του κ. Κοντοζαμάνη, όπως φαίνεται, είναι και του κ. Χρήστου Δημόπουλου από τη Μεγαλόπολη όπου σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες είναι και ο επικρατέστερος για την 5η θέση.

Αυτή η αγωνία για να καταφέρουν να μπουν ως υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο, έρχεται στον αντίποδα των προηγούμενων εκλογών, όταν το κόμμα έψαχνε με το «τουφέκι» αυτόν που θα συμπλήρωνε το ψηφοδέλτιο του κόμματος. Μήπως η πορεία της Νέας Δημοκρατίας στις τελευταίες δημοσκοπήσεις έχει αναπτερώσει το ηθικό των μελών του κόμματος, οι οποίοι θέλουν πάση θυσία να ενταχθούν σε αυτό;


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.