Κωνσταντινόπουλος: «Το μοντέλο της κατανάλωσης δεν μπορεί να συνεχιστεί» (video)

Κωνσταντινόπουλος: «Το μοντέλο της κατανάλωσης δεν μπορεί να συνεχιστεί» (video)

Οκτώβριος 16, 2013 - 21:20
5 σχόλια

Ο Βουλευτής Αρκαδίας και Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος επισκέφτηκε το Επιμελητήριο Αρκαδίας προκειμένου να γίνει μια κουβέντα ώστε να εντοπιστούν  τα προβλήματα και να δοθούν εφικτές λύσεις στο άσχημο περιβάλλον που βρίσκεται η χώρα.

Τα σοβαρότερα προβλήματα που περνούν οι επιχειρήσεις, έχουν να κάνουν με τη ρευστότητα, ο οποία είναι το μεγάλο πρόβλημα που πλήττει την αγορά, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να λειτουργήσουν άρτια οι επιχειρήσεις.
«Ο δημόσιος τομέας δεν μπορεί να απασχολήσει κόσμο, ο ιδιωτικός  πρέπει να δώσει λύση στην ανεργία»
«Οι νέοι πρέπει να κατευθυνθούν σε νέα μοντέλα, αν το κράτος και οι φορείς στηρίξουν τις νέες προσπάθειες τότε ίσως δοθεί μια κάποια λύση» επεσήμανε ο βουλευτής.

Ο κ. Μπουντρούκας είπε ότι υπάρχουν τεράστια προβλήματα στις επιχειρήσεις της Αρκαδίας και οι όποιες παρεμβάσεις του Επιμελητήριου, δεν τυγχάνουν της αποδοχής από την Kεντρική Διοίκηση .
Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας έθιξε και το μεγάλο πρόβλημα που εντοπίζεται στη ρευστότητα.

«Πρέπει να γίνουν κάποιες επαφές ώστε να τρέξουμε  κάποια ζητήματα, οι βουλευτές πρέπει να στηρίξουν τις παρεμβάσεις που κάνει το Επιμελητήριο»
Ο κ. Μπουντρούκας δεν είναι αισιόδοξος ότι θα λυθούν τα προβλήματα αλλά θέλει να γίνει μια προσπάθεια για να αλλάξει η ψυχολογία και την νοοτροπία των επαγγελματιών.

Video με τις δηλώσεις του βουλευτή Αρκαδίας κ. Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου και του προέδρου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Μπουντρούκα.

 

Video: 

youtube://v/3gdDp66Vdko


5 Σχόλια

ΚΑΛΑ ΡΕ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ! ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟ ? ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΕΘΑΙΝΕΙ !!!

Δηστυχως φιλε για σενα οπως και για αλλους τον κωνσταντινοπουλο θα τον φατε για πολλα χρονια στη μαπα....

Στο βίντεο είναι άλλοι 10 και στη φωτογραφίες 5 Τα καλά του κοινωνικού παντοπωλείου πάλι...... Τα βλέπεις που σου τα λεγα????????????????!!!!!!!!!!!!!!! (ξέρεις ποιος) και ο μόνος που δεν φταίει είναι ο Μπουντρούκας ελπίζω τουλάχιστον (δεν είναι ειρωνικό αυτό)

μπρρρρρρ μμππρρρρρρ τι κρύο είναι αυτό το φαντάζεστε άλλα 4 χρόνια με τον Οδυσσέα

ασε μας καημενε...