Το «κομπιούτερ» δουλεύει ακόμα και σπάει ρεκόρ

Το «κομπιούτερ» δουλεύει ακόμα και σπάει ρεκόρ

Δεκέμβριος 28, 2016 - 15:48
0 σχόλια

Ο Χριστόφορος Στεφανίδης γνωστός από το πέρασμα του από την Τρίπολη για λογαριασμό του Αρκαδικού στην Basket League συνεχίζει όχι μόνο να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο αλλά και να διακρίνεται.

Ο χαρακτηρισμός "κομπιούτερ" στον Χριστόφορο Στεφανίδη που του αποδώσαμε στην χρονιά που φόρεσε την φανέλα του ΣΕΦΑ μόνο τυχαίος δεν ήταν καθώς ο Έλληνας γκάρντ είχε δείξει όλα αυτά τα χρόνια στο φίλαθλο μπασκετικό κοινό της χώρας την δουλειά του σε πολλούς τομείς στο παρκέ κάνοντας ασφαλώς κάτι ανάλογο και στην Τρίπολη.

Φέτος ο Χριστόφορος Στεφανίδης αγωνίζεται στο Λαύριο έχοντας στο ενεργητικό του πολύ καλά παιχνίδια όπου τον βρίσκουν στο παρκέ για κάτι παραπάνω από 15 λεπτά κατά μέσο όρο γεγογονός που σημαίνει πως παρά τα 37 του χρόνια παραμένει σταθερή μπασκετική αξία.

Το πρώτο φετινό ρεκόρ λοιπόν είναι ότι ο Χριστόφορος Στεφανίδης είναι ο γηραιότερος εν ενεργεία αθλητής στη Basket League ενώ στην αναμέτρηση της Δευτέρας (26/12) στο Αλεξάνδρειο με τον Άρη έσπασε ένα ακόμα σπουδαίο ατομικό ρεκόρ.

Ο "Στεφ" είχε απολογισμό 10 πόντους και 10 ασίστ στην βαριά ήττα του Λαυρίου από τον Αρη και έγινε ο γηραιότερος παίχτης που σημείωσε νταμπλ-νταμπλ με πόντους και ασίστ στην ιστορία της Α1 ξεπερνώντας το προηγούμενο ρεκόρ στην κατηγορία, το οποίο κατείχε ο Κώστας Χαραλαμπίδης από τη σεζόν 2011-12, όταν πέτυχε 19 πόντους και μοίρασε 12 ασίστ σε έναν αγώνα του ΚΑΟΔ με τον Παναθηναϊκό.

Το "κομπιούτερ" συνεχίζει να κάνει χαρούμενους τους συμπαίχτες του  διαβάζοντας εξαιρετικά τις αντίπαλες άμυνες είτε δημιουργώντας για τους άλλους (όπως τόσο του αρέσει) είτε εκτελώντας ο ίδιος και να γράφει την δική του ξεχωριστή ιστορία στο Ελληνικό μπάσκετ.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.